Η Lady Gaga αποκαλύπτει το εξώφυλλο του «Chromatica»


Ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο θα έχει το «Chromatica».

Η Lady Gaga αποκαλύπτει με κάθε επισημότητα το εξώφυλλο που θα κοσμεί το νέο άλμπουμ της «Chromatica».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε το εικαστικό του «Chromatica» σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Το εξώφυλλο συμβαδίζει με την αισθητική που σύστησε η αστέρας της pop με το music video για το «Stupid Love», το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο της.

Η Lady Gaga φοράει μία γαλαξιακή πανοπλία και ένα ζευγάρι μπότες με πλατφόρμα που για τακούνια έχουν ένα χαυλιόδοντα και μία λεπίδα από μαχαίρι και ποζάρει ξαπλωμένη μέσα σε μία μεταλλική κατασκευή που σχηματίζει το έμβλημα του «Chromatica».

Το εξώφυλλο του άλμπουμ είχε διαρρεύσει μάλιστα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

https://www.instagram.com/p/B9PSmdilxJq/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Το «Chromatica» επρόκειτο να κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music στις 10 Απριλίου, όμως η Lady Gaga ανακοίνωσε στα τέλη Μαρτίου ότι αναβάλλει μέχρι νεωτέρας τα αποκαλυπτήρια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η καινούργιο ημερομηνία κυκλοφορίας κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Το «Chromatica» είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lady Gaga σε ποικιλία φυσικών εκδόσεων: σε στάνταρ και σε deluxe CD, σε στάνταρ βινύλιο, περιορισμένης έκδοσης διάφανο βινύλιο και σε κασέτα σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Επίσης το νέο άλμπουμ της pop star διατίθεται για προπαραγγελία σε Super Set (deluxe CD, διάφανο χρωματιστό βινύλιο, χρωματιστή κασέτα), σε αναλογικό σετ (διάφανο χρωματιστό βινύλιο, κασέτα), σε σετ κασέτας που θα περιλαμβάνει και τις τρεις χρωματιστές κασέτες.

Στην ανάρτηση της τραγουδίστριας παρατηρούμε επιπλέον ένα λευκό βινύλιο και ένα λευκό picture disc βινύλιο, χωρίς να διευκρινίζεται αν αποτελούν πλευρές του ίδιου δίσκου.

https://www.instagram.com/p/B-nQ2KYFYWF/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Πηγή : hit channel