Η Κρυσταλλία επιστρέφει με το νέο single «Flama»


Με ολοκαίνουργιο τραγούδι επιστρέφει η Κρυσταλλία.

Η πολυτάλαντη Κρυσταλλία δίνει συνέχεια στη δισκογραφική πορεία της με ένα φλογερό τραγούδι, όπως δηλώνει και ο τίτλος του.

Μερικούς μήνες μετά το ακαταμάχητο «Me Gusta», το οποίο ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σόλο τραγούδια της στο YouTube, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και τραγουδοποιός επιστρέφει με άλλο ένα ισπανόφωνο anthem.

Το καινούργιο τραγούδι της φέρει τον τίτλο «Flama».

Η Κρυσταλλία ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με το μυστηριώδες δίδυμο των παραγωγών BoombaMontana, με τους οποίους συνεργάστηκε και στο «Me Gusta» και το αποτέλεσμα αναμένεται για ακόμα μία φορά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το νέο single της Κρυσταλλίας με τίτλο «Flama» πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Panik Records την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί και το εντυπωσιακό video clip που ντύνει με εικόνα το τραγούδι, με την Κρυσταλλία πιο σαγηνευτική από ποτέ, το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Πλατανιά.

Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Flama» μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από τους λογαριασμούς της Panik Records στα κοινωνικά δίκτυα.

Παράλληλα η Kρυσταλλία συνεχίζει να μας κρατά καθημερινή συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Open και τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «The Booth», μαζί τη Σοφία Μουτίδου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Σοφία Κουρτίδου.

Πηγή : hit-channel.com