Η Κωνσταντίνα είναι το νέο μέλος της Heaven (photo)

Το νέο μέλος της Heaven είναι η Κωνσταντίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που μετρά πολλά χρόνια καριέρας υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με τον Διευθυντή της εταιρίας, Σπύρο Σταμούλη.

Η Κωνσταντίνα αποτελεί το νέο μέλος της Heaven

[ot-video][/ot-video]

Αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της τραγουδίστριας και αν θα κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο καινούριο κομμάτι. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα δυνατό μεταγραφικό απόκτημα.

 

Η Κωνσταντίνα μετρά περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής. Το 1983 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Η αγάπη ακόμα ζει». Το 1987 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο «Τραγούδια για την Κωνσταντίνα» με την συμμετοχή των Τόκα και Πάριου.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα όπως οι Μαρινέλλα, Χάρις Αλεξίου, Μάριος Τόκας, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Λιδάκης. Συνολικά έχει κυκλοφορήσει 14 προσωπικούς δίσκους, 4 συλλογές και 2 live albums.

Στο ρεπερτόριο της υπάρχουν πασίγνωστες, διαχρονικές επιτυχίες όπως «Το δηλητήριο» με τον Βασίλη Καρρά, «Τι μπήκε ανάμεσά μας τι» με τον Γιάννη Πλούταρχο, «Το σημάδι», «Πιο πολύ», «Ζάλη», «Το σημάδι» κ.α.