Η Katy Perry θα κερδίσει περισσότερα χρήματα από την Taylor Swift το 2018

Το «Forbes» προβλέπει ότι η Katy Perry θα είναι νικήτρια στην οικονομική αναμέτρηση με την Taylor Swift, αναφορικά με τις περιοδείες τους.

Έπειτα από τη δημοσίευση της κατάταξης με τις διασημότητες που είχαν τα περισσότερα έσοδα το 2017, το έγκριτο περιοδικό «Forbes» επανέρχεται μία λίστα που αποτελείται από τις προβλέψεις για το 2017. Το άρθρο υποστηρίζει ότι τα «μεγάλα ονόματα» της χρονιάς που βρίσκεται στο κατώφλι θα είναι η Taylor Swift, η Katy Perry και ο hip-hop τομέας.

Εκτός από αυτό, το «Forbes» πιστεύει ότι η Katy Perry θα επιστρέψει στην κορυφή όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα και θα καταφέρει να βγάλει περισσότερα εκατομμύρια δολάρια από την Taylor Swift. Οι δύο αστέρες της pop θα περιοδεύουν ταυτόχρονα, η μία με το «Witness: The Tour» και η άλλη με το «Reputation Stadium Tour».

Συζήτηση έχει γίνει και για την παράλληλη παρουσία των δύο τραγουδιστριών στα εδάφη του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Ιούνιο.

«Χάρη στο μεγάλο αριθμό συναυλιών, η Katy Perry έχει κάτι παραπάνω από εγγυημένο το διπλάσιο των κερδών της από το 2017, συνόλου 33 εκατομμυρίων δολαρίων», υπογραμμίζει το δημοσίευμα. «Θα ρισκάρω ακόμη και θα προβλέψω ότι τα έσοδα της Perry στη λίστα της επόμενης χρονιάς με τις 100 διασημότητες θα είναι ελαφρώς υψηλότερα από αυτά της Swift», γράφει ο συντάκτης.

Η Katy Perry έχει πάνω από 65 συναυλίες προγραμματισμένες κατά μήκος του 2018. Από την πλευρά της, η Taylor Swift έχει ανακοινώσει προς το παρόν 44 συναυλίες, αλλά αντιμετωπίζει την πρόκληση των μεγάλων σταδίων.

Και η 28χρονη pop star είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το 2018, σύμφωνα με το «Forbes».

Κέρδισε 44 εκατομμύρια δολάρια σε ένα «σιωπηλό» 2017, που σημαδεύτηκε από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «reputation». Η Taylor Swift θα παρουσιάσει το δίσκο στην επερχόμενη περιοδεία της και θα περιμένουμε να επιστρέψει στην κορυφαία δεκάδα των διασημοτήτων με τα μεγαλύτερα κέρδη.

Πηγή: hit-channel.gr