Η Κάμερον Ντίαζ αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε την υποκριτική και το Χόλιγουντ


Τη νέα της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνει η Κάμερον Ντίαζ. Η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες απολαμβάνει και το ρόλο της μητρότητας, αφού τον περασμένο χειμώνα ήρθε στον κόσμο η κόρη της, ενώ με τον σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία διακριτικά και ήρεμα.

Η Κάμερον Ντίαζ σε μία σπάνια συνέντευξη, μίλησε στην καλή της φίλη Γκουίνεθ Πάλτροου και για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο να παρατήσει την υποκριτική και το Χόλιγουντ, σε μία περίοδο μάλιστα που επαγγελματικά βρισκόταν στα καλύτερά της. Η ηθοποιός στη διαδικτυακή εκπομπή «In goop Health: The Sessions» της Πάλτροου μίλησε για τη νέα της ζωή και την οικογένειά της.

Στην ερώτηση της Πάλτροου: «Πως αισθάνεσαι που άφησες την καριέρα σου;», εξήγησε:

«Είναι σαν την ειρήνη. Ειρήνη με την ψυχή μου επειδή επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αυτό που λέω, ξέρω ότι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, εσύ το καταλαβαίνεις αλλά είναι επίπονο να εργάζεσαι κάτω από τέτοια ένταση και να εκτίθεσαι δημοσίως συνεχώς», λέει η Ντίαζ.

Και προσθέτει: «Σταμάτησα γιατί ήθελα να κοιτάξω τον εαυτό μου. Όταν κάνεις μια ταινία τους… ανήκεις. Όταν βρίσκεσαι για 12 ώρες καθημερινά για μήνες σε γυρίσματα δεν έχεις χρόνο για κάτι άλλο. Συνειδητοποίησα ότι είχα αφήσει τη ζωή μου σε άλλους. Έπρεπε να την πάρω πίσω και να αναλάβω την ευθύνη της δικής μου ζωής. Όταν γίνεσαι 40 τα πράγματα αλλάζουν. Δούλευα πολύ σκληρά, έκανα ταινίες και δεν είχα καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή».

Όσο για τον σύζυγό της, Μπέντζι Μάντεν, με τον οποίο είναι μαζί από το 2015 είπε: «Παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως επειδή καταλάβαμε πως είχαμε πολλά να κάνουμε. Τα πρώτα χρόνια περάσαμε δύσκολα αλλά μετά δέσαμε. Είμαι μεγαλύτερη από εκείνον, όχι πολύ, αλλά και εκείνος ήταν σε μια στιγμή της ζωής του που ήθελε να το κάνει».

Πηγή :