Οι Judas Priest επανεκδίδουν ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ

Το «Turbo» θα επανακυκλοφορήσουν λίγο καιρό μετά την έλευση του 2017 οι Judas Priest.

Οι Judas Priest, πρωτοπόροι της heavy metal και μία από τις πιο επιδραστικές μπάντες στο είδος της, σκοπεύουν να επανεκδώσουν το πιο αμφιλεγόμενο άλμπουμ τους.

Το «Turbo», η δέκατη δουλειά του βρετανικού γκρουπ, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1986 με την ετικέτα της τότε CBS. Στα εννέα τραγούδια εκείνου του LP οι Judas Priest υιοθέτησαν νέες τεχνικές και εμπορικότερες φόρμες στον ήχο τους. Χαρακτηριστική ήταν η χρήση συνθεσάιζερ κιθάρας.

Παρά τη σχόλια, ο εμπορικός αντίκτυπος που σημείωσε το «Turbo» το κατέταξε ως το άλμπουμ του συγκροτήματος με την υψηλότερη θέση στα chart, μέχρι να περάσει μία εικοσαετία και να πάρει τη θέση του το 2005 σε αυτό το ορόσημο το «Angel Of Retribution».

Η επανέκδοση του «Turbo» θα διατεθεί από τη Sony Music στις 3 Φεβρουαρίου σε δύο τύπους: Σε τριπλό CD, όπου θα περιλαμβάνεται το άλμπουμ συν δύο έξτρα δίσκοι και σε μονό LP βινύλιο.

Το επιπλέον υλικό που θα συμπεριλάβουν οι Judas Priest, τους οποίους το ελληνικό κοινό απόλαυσε ζωντανά το καλοκαίρι του 2015, είναι η μέχρι στιγμής ακυκλοφόρητη ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν στις 22 Μαΐου 1986 στο Kansas των Η.Π.Α., στο πλαίσιο της υποστηρικτής περιοδείας του «Turbo», «Fuel For Life».

Πηγή: hitchannel