Η Josephine αποκάλυψε τι θα κάνει μόλις λήξει η καραντίνα


Η Josephine  προσπαθεί να δημιουργικά περνά το χρόνο της στην καραντίνα.

Πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά και το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξουν τα μέτρα, αποκάλυψε η Josephine μιλώντας μέσω διαδικτύου στην εκπομπή «Πρω1νό».

«Το να μένω στο σπίτι ήταν και για μένα μία πρωτόγνωρη κατάσταση, όπως και για όλο τον κόσμο. Ομολογώ  πως είναι δύσκολο να κάθεσαι συνέχεια σπίτι… Ειδικά εγώ δεν είχα καθίσει καθόλου τον τελευταίο 1,5 χρόνο καθώς έκανα συναυλίες, αλλά και λόγω της δουλειάς μου είχα συνέχεια επαφή με τον κόσμο», ανέφερε η ταλαντούχα και όμορφη τραγουδίστρια από το σαλόνι του σπιτιού της.

Η Josephine, που όλες αυτές τις μέρες μένει εντελώς μόνη και έχει για συντροφιά τον αγαπημένο της σκύλο, αποκάλυψε ότι προσπαθεί να περνά δημιουργικά το χρόνο της.

Παίζει ξανά κιθάρα, την οποία είχε αφήσει για περίπου τέσσερα χρόνια, μιλάει με τους συνεργάτες της για το άλμπουμ της, το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες αλλά λόγω της πανδημίας αποφάσισαν να το μεταθέσουν για τον Σεπτέμβριο, διαβάζει βιβλία και κάνει γυμναστική.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι μιλά με τους γονείς και της φίλες της μέσω κάμερας, αλλά και ότι στεναχωρήθηκε που δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό της αδερφής της για τα γενέθλιά της.

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις λήξουν τα μέτρα;

«Σίγουρα θα πάω στο στούντιο!», απάντησε, προσθέτοντας ότι ετοιμάζει ένα τραγούδι – έκπληξη με έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της urban μουσικής σκηνής, τον Mad Clip.

Πηγή : hit channel