Η Jessie Ware επιστρέφει με το single «Please»


Η Jessie Ware ανακοινώνει την deluxe έκδοση του άλμπουμ της «What’s Your Pleasure?».
Το 2021 έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για την Jessie Ware.

Το άλμπουμ «What’s Your Pleasure?» που κυκλοφόρησε το 2020, μπήκε ξανά στο Top 10 των βρετανικών charts, με το «Remember Where You Are» να αποτελεί single ορόσημο του δίσκου.Επιπλέον η Jessie Ware έχει αποσπάσει φέτος δύο υποψηφιότητες στα επερχόμενα BRIT Awards 2021, τα οποία θα λάβουν χώρα στις 11 Μαΐου: μία υποψηφιότητα για την «Βρετανίδα Γυναίκα Σόλο Καλλιτέχνιδα» και μία για το «Βρετανικό Άλμπουμ Της Χρονιάς».

Το νέο single «Please» είναι προπομπός της deluxe έκδοσης του άλμπουμ «What’s Your Pleasure?».

Το «What’s Your Pleasure? – The Platinum Pleasure Edition» θα συμπεριλαμβάνει 7 νέα τραγούδια και ένα remix και θα κυκλοφορήσει από τις PMR και EMI Records / Universal Music στις 11 Ιουνίου 2021 .

Το «Please» απορρέει την ενέργεια και δυναμική της dance σκηνής των ‘70s και ‘80s, όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει και η τραγουδίστρια με το άλμπουμ «What’s Your Pleasure?».

«Έλαβε απίστευτη αντίδραση στο δίσκο “What’s Your Pleasure?” που δεν ήθελα να σβήσουν τα φώτα και να τελειώσει το πάρτι!», δηλώνει η Jessie Ware.

«Το “Please” είναι γεμάτο αισιοδοξία και έτοιμο να παιχτεί σε ένα μέρος όπου μπορούμε όλοι να είμαστε μαζί και να φλερτάρουμε, να χορεύουμε, να αγγίζουμε και να φιλάμε. Μια υπέροχη δικαιολογία για να μην σταματήσει το πάρτι», προσθέτει.

Πηγή : philenews.com