Η Henkel παρουσίασε στους δημότες της Λευκωσίας το νέο Dixan Deep Clean


H Ηenkel σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας διοργάνωσαν στις 16 Μαΐου, εργαστήρι με αντικείμενο το νέο Dixan Deep Clean. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι μέσα από πρακτικές εφαρμογές, ενημερώθηκαν για τις χρήσεις του απορρυπαντικού το οποίο ανανεώθηκε και εγγυάται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην μπουγάδα.

Στο workshop το οποίο έγινε από την Senior Brand Manager Laundry & Home Care της Henkel, Κυριακή Σάββα, παρουσιάστηκαν οι ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα του καινούργιου Dixan Deep Clean ενώ έγινε και μια σφαιρική ενημέρωση για τη σωστή χρήση των απορρυπαντικών. Μέσα από πρακτικές εφαρμογές η εκπρόσωπος της Henkel έδειξε πόσο δραστικό είναι το απορρυπαντικό.

Στην παρουσίασή της η κ. Σάββα ανέφερε: «Η ανάγκη των καταναλωτών για τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα οδήγησε την Henkel να καινοτομήσει ξανά δημιουργώντας τη νέα γενιά απορρυπαντικών η οποία εντοπίζει και αφαιρεί τους λεκέδες όσο βαθιά κι αν βρίσκονται στο ύφασμα. Με κάποιες μικρές συμβουλές και την βοήθεια του Dixan Deep Clean όλοι μπορούν να έχουν τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα».

Το νέο Dixan Deep Clean έρχεται με μια νέα φόρμουλα, που εγγυάται ακόμη βαθύτερη καθαριότητα στο πλύσιμο των ρούχων. Η σύσταση του Dixan Deep Clean αποτελείται από ένα μείγμα συγκεκριμένων ενζύμων, ικανών να «χτυπήσουν» ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Η ανάγκη των καταναλωτών για τέλεια αποτελέσματα στην μπουγάδα οδήγησε τη Henkel να καινοτομήσει ξανά δημιουργώντας τη νέα γενιά απορρυπαντικών, η οποία εντοπίζει και αφαιρεί τους λεκέδες, όσο βαθιά κιαν βρίσκονται στο ύφασμα.

Με το τέλος της εκδήλωσης η Henkel χάρισε μια συσκευασία Dixan Deep Clean, μεζούρες και ενημερωτικό υλικό προς όλους τους συμμετέχοντες.