Η HENKEL Ενδυναμώνει Τη Σχέση της Με Τα ΜΜΕ

by Νίκος Παπασταύρου | 16/05/2019 15:00

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, η Henkel φιλοξένησε τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα casual brunch. Τα στελέχη της εταιρείας, που είναι συνώνυμη με τα ποιοτικά προϊόντα καθαρισμού, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα με άτομα των media, σε εστιατόριο της Λευκωσίας για να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα της Henkel αλλά και να ενημερωθούν για τις νέες σειρές προϊόντων της.

[1]

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 30 ατόμων από όλο το φάσμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με την νέα ομάδα της εταιρείας.Τα προϊόντα που βρέθηκαν στο προσκήνιο ήταν αυτά που αφορούν την καθαριότητα και φροντίδα του σπιτιού.

Αναλύοντας το δυναμικό πλάνο της εταιρείας, το οποίο θα τρέξει τους ερχόμενους μήνες η Senior Brand Manager Laundry & Home Care της Henkel, Κυριακή Σάββα ανέφερε: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που σας συναντούμε σήμερα  για να πούμε τα νέα μας, να γνωριστούμε και να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας. Όπως γνωρίζετε, η Henkel βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καθαριότητας προσφέρονταςπάντα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις σειρές μας και τις επιλογές των καταναλωτών, διανέμοντας στην αγορά της Κύπρου τα πιο αναγνωρίσιμα brands  όπως το Dixan, Perwoll, Somat, K2R, Biff, Vernel και άλλα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες μας συναντήσεις που δεν θα αργήσουν να έρθουν».

[2]

 

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/05/SOF5055.jpg
  2. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/05/SOF5046.jpg

Source URL: https://www.music.net.cy/i-henkel-endynamonei-ti-schesi-tis-me-ta-mme/