Η Healthway Trading λανσάρει την καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών IKOO


Η Healthway Trading λανσάρει την καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών IKOO

Η Healthway Trading, εντάσσει στο ήδη εκτεταμένο πορτφόλιο της τη νέα σειρά επαγγελματικών κομμωτικών προϊόντων, IKOO. Το γερμανικό brand, το οποίο κέρδισε την αγάπη του κοινού παγκοσμίως, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για περιποίηση και styling που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Η πλούσια γκάμα της σειράς IKOO περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτικά και μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς και τελευταίας γενεάς βούρτσες. Το brand κατέχει επιπλέον και εξειδικευμένα προϊόντα για ειδικές περιστάσεις, όπως την προστασία των μαλλιών από τις ηλιακές ακτίνες καθώς και την αναζωογόνηση τους μετά από επίπονες για αυτά δραστηριότητες όπως την γυμναστική και το κολύμπι.  Από τη συλλογή ξεχωρίζουν οι trendy και καινοτομικά σχεδιασμένες βούρτσες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που ξεμπερδεύουν εύκολα τα μαλλιά και τα διατηρούν αεράτα και φρέσκα στην όψη. Επιπρόσθετα, οι βούρτσες ΙΚΟΟ διατίθενται και σε διάφορα μεγέθη τόσο για την μεταφορά τους στην τσάντα σας (ακόμα και σε clutch bags) όσο και για κατ΄οίκον χρήση.

Τα προϊόντα του brand χρησιμοποιούνται ευρέως και από επαγγελματίες κομμωτές, καθώς η πλούσια σύνθεσή τους προσφέρει στα μαλλιά υγεία, λάμψη και απαλότητα ενώ η ανάμειξη συγκεκριμένων προϊόντων μεταξύ τους προσφέρει μοναδικές κομμωτικές θεραπείες λουσίματος για την αναδόμηση ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Η καινοτομία της σειράς δεν σταματά στον σχεδιασμό των προϊόντων της, αλλά αντανακλάται και στα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τους. Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των αποτελεσμάτων καθώς και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και απόδοση στη φροντίδα των μαλλιών, το brand έχει ως βάση φυσικά συστατικά, χωρίς να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε επιβλαβείς ουσίες. Επιπρόσθετα, όλα τα προϊόντα είναι cruelty-free, αφού τόσο τα συστατικά τους, όσο και το τελικό προϊόν δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Ο Managing Director της Healthway Trading, κ. Ανδρέας Χαρτσιώτης, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρουμε στη σύγχρονη γυναίκα ποιοτικές και τεχνολογικά αναβαθμισμένες λύσεις, εντάσσουμε συνεχώς στην γκάμα προϊόντων μας νέες προτάσεις περιποίησης μαλλιών. Η σειρά IKOO αποτελεί μια εξειδικευμένη επιλογή, με το κάθε προϊόν να εμπεριέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, προσφέροντας πλήρη περιποίηση και εντυπωσιακά αποτελέσματα στα μαλλιά.»

Τα προϊόντα της IKOO διατίθενται αποκλειστικά στο showroom και εκπαιδευτικό κέντρο της Healthway Trading Ltd στην Γεράσιμου Μαρκορά 3, 1075 Λευκωσία – 22276930.

 

Σχετικά με τη Healthway Trading  Ltd:

Η Healthway Trading Ltd, δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 2015 και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας επαγγελματικών κομμωτικών προϊόντων, επίπλων και εξοπλισμού για κομμωτήρια και κέντρα SPA. Ανάμεσα στα εμπορικά σήματα που διανέμει η Εταιρεία συγκαταλέγονται τα  Schwarzkopf Professional, Alterna Ηaircare, Uppercut Deluxe, Indola Professional και Gamma & Bross.  Πρόσφατα έχει συμπεριλάβει στο ήδη εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό της το γερμανικό brand, IKOO, το οποίο διαθέτει προϊόντα για τη φροντίδα και το styling μαλλιών.  Πέρα από τη δραστηριοποίησή της στην διανομή προϊόντων, η Healthway Trading Ltd παρέχει τόσο εκπαιδευτική όσο και τεχνική υποστήριξη σε επαγγελματίες κομμωτές μέσω σεμιναρίων που παρουσιάζονται στο ιδιόκτητο εκπαιδευτικό της κέντρο στην Λευκωσία.