Η H.E.R. κυκλοφορεί το τραγούδι «Fight For You» – Υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα


Ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με τον αγώνα για κοινωνική και φυλετική δικαιοσύνη στέλνει η H.E.R.

Η Η.E.R. υπογράφει και ερμηνεύει για τις ανάγκες της ταινίας «Judas And The Black Messiah» της Warner Bros. Pictures ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Fight For You».

Το «Fight For You» χάρισε στην 23χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, πριν την κυκλοφορία του, μία υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα που λαμβάνει η H.E.R. στις Χρυσές Σφαίρες, ενώ στη συλλογή της έχει ήδη δύο βραβεία Grammy.

Το «Fight For You» είναι το πρώτο single του «Judas and the Black Messiah: The Inspired Album», το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια από τους Nas, SiR, A$AP Rocky, Dom Kennedy, White Dave και άλλους.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music στις 12 Φεβρουαρίου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H.E.R. (@hermusicofficial)

Η H.E.R. έγραψε το τραγούδι μαζί με τους Dernst «D’Mile» Emile και Tiara Thomas.

Το «Fight For You» ξυπνά αναμνήσεις από τους επαναστατικούς ήχους των ‘60s και των ‘70s. Παράλληλα στέλνει ένα επίκαιρο μήνυμα σχετικά με τον αγώνα για κοινωνική και φυλετική δικαιοσύνη.

«Όλος ο καπνός στον αέρα / Νιώθω το μίσος όταν κοιτάζουν επίμονα / Όλος ο πόνος που έχουμε / Ω, καλύτερα να προσέχεις πώς συμπεριφέρεσαι / Τα όπλα τους δεν παίζουν δίκαια / Το μόνο που έχουμε είναι μια προσευχή / Όλα ήταν στα σχέδιά τους / Πλύνετε το αίμα από τα χέρια σας», τραγουδά η H.E.R.

Η δραματική ταινία «Judas And The Black Messiah» θα κάνει ταυτόχρονα πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους και στο HBO Max στις 12 Φεβρουαρίου.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα: Την ιστορία του Fred Hampton, του προέδρου του Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων (Black Panther Party) στο Ιλινόι και τη μοιραία προδοσία από τον πληροφοριοδότη του FBI William O’Neal.

Τη σκηνοθεσία του «Judas And The Black Messiah» υπογράφει ο Shaka King.

Πηγή : hit-channel.com