Η γκάφα της Naomi Campbell στο Instagram με τα παπούτσια της Αdidas

Αντί να γράψει το σχόλιο το οποίο οι υπεύθυνοι της Adidas της είχαν ζητήσει, εκείνη ανάρτησε το δικό τους σχόλιο, έτσι ακριβώς όπως της το έστειλαν.

Πολλοί διάσημοι κύριες και κυρίες σε ολόκληρο τον κόσμο λαμβάνουν συχνά μεγάλα χρηματικά ποσά από μεγάλες και γνωστές εταιρείες προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους στα social media. Όχι, συνήθως δεν λατρεύουν την μάρκα των ρούχων την οποία φορούν στην φωτογραφία στο Instagram, απλά πληρώθηκαν για να μας κάνουν να το πιστέψουμε.

Αυτό κάνει και η Naomi Campbell η οποία, ωστόσο, υπέπεσε την Πέμπτη σε μια μεγάλη γκάφα, στην προσπάθειά της να προωθήσει τα νέα παπούτσια της Adidas.

Το ίδιο ακριβώς λάθος είχε κάνει πριν από λίγο καιρό και ο Scott Disick, γνωστός Αμερικανός τηλεστάρ και τέως σύντροφος της Kourtney Kardashian, αλλά φαίνεται ότι οι σταρ δεν έμαθαν ακόμη από το πάθημά του.

Έτσι, χθες, το διάσημο μοντέλο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατά ένα ζευγάρι παπούτσια της εταιρείας. Όμως, αντί να γράψει το σχόλιο το οποίο οι υπεύθυνοι της Adidas της είχαν ζητήσει, εκείνη ανάρτησε το δικό τους σχόλιο, έτσι ακριβώς όπως της το έστειλαν!

«Naomi, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω σε καλή διάθεση. Μπορείς να βάλεις κάτι που να λέει: Χάρη στον φίλο μου @gary.aspden και όλους στην Adidas- λατρεύω αυτά τα adidas 350 SPZL…».

Όταν κατάλαβε το λάθος της η Naomi έσπευσε να διαγράψει το σχόλιο και το αντικατέστησε με την ατάκα που της είχαν ζητήσει από την εταιρεία, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά.

Η λάθος ανάρτηση
Η λάθος ανάρτηση
Η... σωστή φωτογραφία με το σχόλιο που της ζητήθηκε
Η… σωστή φωτογραφία με το σχόλιο που της ζητήθηκε

Πρώτο Θέμα