Η Γιάννα Τερζή μιλά για πρώτη φορά για τη συμμετοχή της στη Eurovision! (video)

Η Γιάννα Τερζή μιλά σε πρωινή εκπομπή για πρώτη φορά μετά τη Eurovision και αποκαλύπτει… τα πάντα!

Έναν μήνα μετά τον διαγωνισμό της Eurovision, η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό του Ant1 και μίλησε για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στην ζωή της στην Αμερική, στον λόγο που επέστρεψε αλλά και για πρώτη φορά μιλά για την φετινή της συμμετοχή στην Eurovision μετά το τέλος του διαγωνισμού!

Αρχικά η Φαίη Σκορδά, που της έκανε και την συνέντευξη, μίλησε για το «Όνειρο Μου» αναφέροντας πως:

«Ενώ το τραγούδι και η φωνή σου ήταν πολύ ωραία η σκηνική παρουσία δεν ήταν αυτό που περίμενε κάποιος. Δεν ξέρω στην eurovision πως θα μπορούσε αλλά η σκηνική παρουσία δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για αυτό το τραγούδι και για εσένα. Εσύ το κατάλαβες εκείνη την ώρα;

Η φετινή μας εκπρόσωπος απάντησε:

«Κοίτα το έχει πει πολύς κόσμος αυτό και δεν θα πω εγώ το αντίθετο. Όταν είσαι μέσα στην διαδικασία συμβαίνουν και άλλα χίλια πράγματα γύρω σου, τα οποία πολλά από αυτά τα φρόντιζα μόνη μου ενώ δεν θα έπρεπε για να συγκεντρωθώ. Αυτό μου απόσπασε την προσοχή και σίγουρα έκανα κάποια λάθη και εγώ και η ομάδα μου. Το θέμα είναι ότι και από εκεί συναντήσαμε πάρα πολλές δυσκολίες δηλαδή κάθε πρόβα μου ήταν έκπληξη. Οπότε δεν μπορούσα να βασιστώ πλέον και όταν έχασα την εμπιστοσύνη μου πρόβα με την πρόβα έπεφτε και η ψυχολογία μου.

Σχετικά με την βραδιά του τελικού η Γιάννα Τερζή ανέφερε:

«Ανέβηκα στον ημιτελικό με μια βραδιά πριν όπου είχαν γίνει όλα λάθος, η βραδιά που έδιναν βαθμολογία οι κριτικές επιτροπές. Την βραδιά του ημιτελικού, την βραδιά που είδατε, ανέβηκα και έλεγα ας γίνει ο,τι θέλει»

Γιατί όμως γίνανε λάθη;

«Δεν μπορώ να ξέρω γιατί γίνανε λάθη. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί ο άνθρωπος που είχε τα πυροτεχνήματα πάτησε δύο λεπτά νωρίτερα το κουμπί ενώ το έχουμε κάνει πρόβα 50 φορές. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν είμαι ντεντέκτιβ. Είμαι τραγουδίστρια. Δεν έχω απαντήσεις κατάλαβες; Και εμένα τα πράγματα μου συνέβαιναν ερήμην μου»

Στην συνέχεια η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Γιάννα Τερζή αν είχε στο μυαλό της αυτή την σκηνική παρουσία πριν φύγει για την Λισαβόνα.

Η φετινή μας εκπρόσωπος απάντησε λέγοντας:

«Όχι. Κατάλαβα ότι δεν θα γίνουν τα πράγματα όπως θέλουμε όταν ήρθε η πρόβα που σε αντικαθιστά κάποιος και σου δείχνουν πως θα είναι περίπου το performance σου σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε δώσει για μήνες και έχουμε επεξεργαστεί και έχουμε συζητήσει 50 φορές. Όταν είδα αυτό το βίντεο τέσσερις μέρες πριν φύγουμε κατάλαβα ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι.

Γιατί δεν το άλλαξες;

«Όχι όχι. Δεν ήταν να αλλάξουμε κάτι. Δεν είχαν γίνει καν αυτά που είχαμε ζητήσει. Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έγιναν άλλα σε εμάς. Δεν έχω απάντηση ούτε για εμένα. Αν αισθάνεσαι εσύ αδικημένη όπως και όλος ο κόσμος φαντάσου εγώ. Από την ΕΡΤ προσπαθούσε όλη η ομάδα να κάνει meetings και συζητήσεις με την διοργάνωση εκεί. Δεν είχαμε όμως κάποιο αποτέλεσμα, δεν δεχόντουσαν αυτά που είπαμε»

Σε άλλες χώρες έγιναν αυτά; Υπήρχε κάποιος λόγος; Δεν ήμασταν εμείς οργανωμένοι από την ΕΡΤ να το ζητήσουμε σωστά όπως πρέπει;

«Εγώ φροντίζω για την δική μου αποστολή. Θεωρώ ότι ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Έχουμε ευθύνη και εμείς ως ομάδα σίγουρα. Εγώ από την μεριά μου ίσως ασχολήθηκα και παραπάνω από όσο έπρεπε. έπρεπε να συγκεντρωθώ πιο πολύ, και αυτό που σου λέω είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει. Είναι σαν να βγαίνει ένας αθλητής και κάθε φορά στην προπόνηση να τον κλωτσάς πριν βγει, για να βγει στο παιχνίδι. Δεν ήταν ότι καλύτερο. Έπεσε η ψυχολογία μου. Δεν άφησα μέχρι και τελευταία ευκαιρία να πω κάτι και ας το πω αυτό γιατί και ο κόσμος στήριξε πάρα πολύ το κομμάτι και θέλω να το ξέρει. Έχασα τον ύπνο μου γιατί ήταν και δικό μου το τραγούδι, είναι και συνθετικά δικό μου το τραγούδι. Το αγαπώ και το πονάω και ήθελα να πάμε πάρα πολύ καλά πιο πολύ και από οποιονδήποτε άλλον. Όταν είδα την βραδιά του ημιτελικού λέω ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Παρόλο που το πήρα κατάκαρδα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, ο κόσμος ,που δεν το περίμενα κιόλας, μου έστειλε τόσα πολλά μηνύματα. Ξέρω πως σε πολλούς δεν άρεσε η σκηνική παρουσία κλπ και δεν με επηρεάζει η εποικοδομητική κριτική»

Εσένα σου άρεσε η σκηνική παρουσία;

«Αν μου άρεσε θα σου έλεγα τι ωραία που πήγαμε και περάσαμε στην Eurovision. Δεν το λέω. Το έλεγα και εκεί ότι δεν μας βγήκε η σκηνική παρουσία. Δεν το έχω κρύψει. Θα ήθελα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί και αφού γύρισα και αφού δεν περάσαμε ο κόσμος πικράθηκε πάρα πολύ. Μου στέλνανε μηνύματα. Δεν έχει νόημα να βρω ποιος φταίει γιατί δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα. Δεν υπήρχε καλή διοργάνωση, συνεννόηση και δύναμη. Εμείς βασιστήκαμε πάρα πολύ στο τι θα μπορούσε να κάνει η διοργάνωση εκεί για εμάς σύμφωνα με το δικό μας concept. Ίσως έπρεπε να το έχουμε ετοιμάσει από εδώ το πακέτο πιο οργανωμένο. Ούτε και αυτό έγινε»

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια:

«Απίο εδώ και πέρα άλλη μουσική. Τουλάχιστον να έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Δεν θέλω να μένει με πικρή γεύση ο κόσμος γιατί θα προχωρήσουμε μουσικά και καινούργια τραγούδια θα βγάλουμε. Για μένα ήταν ευλογία γιατί με το που με το που γύρισα στην Ελλάδα μου έτυχε ένα τραγούδι το οποίο αγαπήθηκε τόσο και θέλω να το επεκτείνω να το συνεχίσω, να δείξω εκτίμηση στον κόσμο για την αγάπη του. Γενικά προχωράμε μπροστά. Έγινε ότι έγινε. Μάθαμε πολλά είδαμε πολλά προχωράμε»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Γιάννα Τερζή εδώ: