Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ γιορτάζει 10 χρόνια από τα εγκαίνια του εργοστασίου της

default

Συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από τα εγκαίνια του εργοστασίου της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ Πέτρου στη Λάρνακα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου του 2009. Η λειτουργία του εργοστασίου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009, όταν η εταιρεία μετακινήθηκε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, λόγω του αυξημένου όγκου παραγωγής. Στόχος,η προώθηση της κυπριακής παράδοσης και η προσφοράτης καλύτερης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων στους πελάτες της, ανά το παγκόσμιο.

Κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της, ολοκληρώνοντας πρόσφαταένα μεγάλο έργο που αφορά επεκτάσεις στους χώρους παραγωγής και στη δημιουργία νέων ψυκτικών θαλάμων που λειτουργούν ως σύγχρονο κέντρο διανομής.Οι επεκτάσεις εκτείνονται σ’ έναν χώρο 6000τ.μ., διαθέτοντας σήμερατον πιο τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας στην Κύπρο. Παράλληλα,η εταιρεία εφαρμόζει σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης τροφίμων με βάση το διεθνές πρότυπο BRC (Higher Level), καθώς και τα ιδιωτικά πρότυπα FSSC 22000 (Grade A) και IFS (Higher Level), γεγονός που εξασφαλίζει και εγγυάται την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία, αφού από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου κατάφερε να πετύχει σημαντικά επιτεύγματα, όπως την απόκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά του Xαλλουμιού με εξαγωγές σε 40 χώρες παγκοσμίως, διεθνές διακρίσειςαλλά καιτην εξασφάλιση 11 βραβείων ποιότητας και 11 βραβείων εξαγωγών.

Τέλος, έχοντας κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα προς όφελός του, έχοντας ως παντοτινό γνώμονα την κυπριακή παράδοση και τη μακρόχρονη εμπειρία της