Οι Fifth Harmony επενδύουν στον French Montana για το remix του «He Like That»

Οι τέσσερις ξαναγίνονται πέντε, με μία ανδρική προσθήκη. Οι Fifth Harmony επενδύουν στον French Montana.

Οι Fifth Harmony συμμαχούν με τον French Montana για να συστήσουν εκ νέου το «He Like That», με το επίσημο remix του.

Το τραγούδι προέρχεται από τον τρίτο δίσκο του γυναικείου συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου από τις Syco και Epic Records / Sony Music, φέροντας ως τίτλο την επωνυμία του, «Fifth Ηarmony».

Ένα από τα singles που προμήνυσαν το τρίτο άλμπουμ του γκρουπ ήταν το «Down» με τη συμμετοχή του Gucci Mane, ο οποίος αποτέλεσε τη μοναδική συνεργασία και τον μοναδικό ράπερ που συναντάμε ανάμεσα στα δέκα τραγούδια. Με το remix του «He Like That», είναι ξεκάθαρο ότι το κουαρτέτο δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη διείσδυση στη hip hop μουσική.

Για το συγκεκριμένο σκοπό συμπράττουν με τον French Montana, η καριέρα του οποίου γνωρίζει σημαντική άνοδο με το «Unforgettable», σε σημείο που ούτε ο ίδιος δεν ανέμενε να συμβεί. Η συνάντηση με τις Fifth Harmony είναι και για εκείνον μία είσοδο στο πεδίο της pop.

Μολονότι το «He Like That» είναι ένα τραγούδι γραμμένο από γυναικεία οπτική, η προσθήκη 33χρονου Μαροκινού ράπερ προσθέτει μία διαφορετική ματιά και η χημεία του με τις Fifth Harmony είναι άψογη.

Εκτός από το remx του «He Like That», η  Ally Brooke, η Normani Kordei, η Dinah Jane και η Lauren Jauregui έχουν ανοιχτά και άλλα μέτωπα. Συμμετέχουν στο soundtrack της νέας, χριστουγεννιάτικης ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Star» με το «Can You See» και εισβάλλουν στη λάτιν μουσική με την επικείμενη συνεργασία με τον Pitbull στο «Por Favor».

[ot-video][/ot-video]