«Η ΦΑΡΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ || ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ Η ΦΕΝΙΑ ΤΣΙΚΙΤΙΚΟΥ & Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου, με τους παίκτες – αγρότες να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και να καταστρώνουν τη νέα στρατηγική τους καθώς  οδεύουν προς τον τελικό.

Οι διαδικασίες αυτή την εβδομάδα άλλαξαν, δεν δόθηκε ΑΣΥΛΙΑ λόγω ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ, δεν υπήρξαν ΥΠΗΡΕΤΕΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ, οι ΑΡΧΗΓΟΙ όρισαν του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ, χωρίς διαδικασίες, ενώ οι ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ήταν διπλές. 

1ος ΑΡΧΗΓΟΣ αναδείχθηκε η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΣΟΓΡΕΣΑΚΗ, την οποία διαδέχτηκε ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Η 1η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ της ΜΑΡΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και της ΦΕΝΙΑΣ ΤΣΙΚΙΤΙΚΟΥ, η οποία συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Η 2η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του ΚΩΣΤΑ ΓΚΡΕΚΑ και του ΜΙΧΑΛΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα Αγωνίσματα και αποχώρησε από τη «Φάρμα».

Την τελευταία εβδομάδα πριν τον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ και τον ΤΕΛΙΚΟ, οι παίκτες θα αγωνιστούν, θα αναμετρηθούν, με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιοι θα αποχωρήσουν; Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008.

‘Τη μετάδοση της εκπομπής προσφέρουν τα προϊόντα Αλάμπρα’

«Η Φάρμα», κάθε Παρασκευή στις 21:20 και Σάββατο στις 22:30, με τον Σάκη Τανιμανίδη!