Η Φάρμα έρχεται μόνο με celebrities


Ποια είναι τα πρόσωπα που θα πουν το “ναι” στη νέα “Φάρμα”;

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή του πρότζεκτ «Φάρμα» στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 45 ρομποτικές κάμερες τοποθετούνται που θα καταγράφουν τα τεκταινόμενα σε όλους τους χώρους όλο το 24ωρο. Το υλικό αυτό θα αξιοποιείται ώστε τα επεισόδια να είναι πιο «εμπλουτισμένα».

Κατόπιν πολλαπλών σκέψεων για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ριάλιτι «Φάρμα», οριστική είναι πλέον η απόφαση του Ομίλου πως θα αξιοποιηθεί σε κεντρική θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και όχι του Μακεδονία Tv.

Όσον αφορά τη σύνθεση του παιχνιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, εξετάστηκαν διάφορες εκδοχές με συνδυασμό επωνύμων και μη παικτών, χωρισμένων σε δύο ομάδες ή σε μια κοινή, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός συμμετοχών. Ο σχεδιασμός για την «Φάρμα», όμως, καταλήγει κατά πάσα πιθανότητα σε all celebrity εκδοχή, δηλαδή θα μπουν στην αγροτική κατοικία μόνο επώνυμοι παίκτες.

Ήδη πραγματοποιούνται εντατικά επαφές με «διάσημους» διαγωνιζόμενους, ενώ η οριστική απόφαση για το ριάλιτι να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 αναβαθμίζει το πρόγραμμα στα μάτια όσων σκέφτονται να που το «ναι». Επαφές γίνονται με δεκάδες πρόσωπα, πριν καταλήξουν στην τελική σύνθεση, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πηγή : philenews.com