Η EVANGELIA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ “ΟΝΕΙΡΑ”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΟΥ “ΟΝΕΙΡΑ” ΕΔΩ.

Μετά τη πλατινένια επιτυχία “Fotiá”, του ντουέτου της με την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο έχει φτάσει στο #2 του Airplay στη χώρα μας και οι δυο superstars μας έχουν χαρίσει μια μοναδική εμφάνιση στο MAD WALK 2021, η Evangelia συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με τον παραγωγό Stolar (Demi Lovato, Selena Gomez) και τον Alexis Troy (RIN, Sero, MHD) στην νέα της επιτυχία “Όνειρα”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Το “Όνειρα” έρχεται να μας μαγέψει με την νέα ελληνική του έκδοση για τους φανατικούς θαυμαστές της Evangelia που σίγουρα τους έλειπε ο πλήρης Ελληνικός στίχος. Το τραγούδι, ηχητικά συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία μαζί με τη pop μουσική του τώρα, κάτι χαρακτηριστικό για την Evangelia. Το “Όνειρα” μας ταξιδεύει σε εμπειρίες της ανερχόμενης ερμηνεύτριας με το φανταστικό κόσμο και τη δύναμη του ονείρου. Για την ακρίβεια, εξερευνά το πως η φαντασία κάποιου μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του και αν όντως υπάρχουν όρια στη φαντασία μας.

Η 1η έκδοση του “Όνειρα” έχει ήδη σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές στο κανάλι της στο Youtube, ενώ στη πλατφόρμα του Spotify μετράει σχεδόν 200 χιλιάδες streams.

Στο μουσικό πλανήτη ο οποίος περιστρέφεται γύρω από αμέτρητους ταλαντούχους μουσικούς, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός Evangelía έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τους μοναδικούς μοντέρνους pop ήχους της σε συνδυασμό με παραδοσιακούς ελληνικούς ήχους. Μετά τη ξεχωριστή επιτυχία των τραγουδιών της “Páme Páme”, “Fotiá” και “Diving” πλέον μιλάμε για τη νέα εκπρόσωπο της pop μουσικής στην Ελλάδα.