Η εταιρεία A.I.MOTOKINISI Ltd συμμετέχει στη μάχη κατά του Covid-19. Παραχωρεί 1,150 μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας, στη μνήμη της Νίνας Ιακωβίδου


H Εταιρεία Α.Ι.MOTOKINISI Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων PORSCHE στην Κύπρο, με έντονη την ανάγκη να σταθεί αλληλέγγυα στις προσπάθειες του κράτους για αντιμετώπιση της πρωτοφανούς  κατάστασης που δημιουργήθηκε με την παγκόσμια εξάπλωση του Covid- 19 προχωρά σε παραχώρηση ιατρικού εξοπλισμού στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας  για ενίσχυση των αυξημένων αναγκών στον  πολύτιμό για όλους, τομέα της υγείας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να εξασφαλίσει 1,150 μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2), αξίας 5,175 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες τόσο των ασθενών με κορωνοϊό, όσο και ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η δωρεά γίνεται στη μνήμη της Νίνας Ιακωβίδου, συζύγου του κύριου Άλκη Ιακωβίδη, Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή μετά από πνευμονικό οίδημα.

Σε δήλωση του ο κύριος Ιακωβίδης αναφέρθηκε ότι η δωρεά αυτή γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα οι συνάνθρωποι μας που αγωνίζονται στα νοσοκομεία του τόπου μας για τη ζωή τους.

Επ’ ευκαιρία εκφράζουμε αμέριστη στήριξη, συμπάθεια και ευγνωμοσύνη στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, για τις υπεράνθρωπες