Η επιστροφή της Avril Lavigne μόλις έγινε!Απίστευτο και όμως αληθινό θα μπορούσα να πω! Αφού σχεδόν είχαμε ξεγράψει την Avril Lavigne, κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι είναι νεκρή(!) και ότι αυτή που βλέπουμε είναι μια άλλη, και όμως η Avril έχει καινούρια πράγματα να μας πει και σου τα μεταφέρω αμέσως!

Το μουσικό comeback και 6ο κατά σειρά album της αγαπημένης μας τραγουδίστριας, θα γίνει μέσα στο 2017  (σύμφωνα με φήμη στις 5/11 όπως ακριβώς και το τελευταίο της album στο μακρινό 2013).  Η ίδια έχει ηχογραφήσει όλα τα υποψήφια κομμάτια και είναι στην διαδικασία επιλογής κομματιών για την tracklist. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πολυαναμενόμενο album θα έχουμε μέσα στον Οκτώβρη όμως πριν από αυτό η ίδια θέλει να μας “ζεστάνει” πρώτα!

Αφού αρχικά την ακούσαμε στο single της Γιαπωνέζικης rock μπάντας ONE OK ROCK με το τραγούδι “Listen” τους προηγούμενους μήνες, σειρά έχει μια δεύτερη υπενθύμιση πριν την βόμβα! H Αvril συμμετέχει το Debut EP των Grey (τους ξέρετε από το “Starving” της Hailee Steinfeld) με το κομμάτι “Wings Clipped” που ναι μεν ψιλοροκάρει αλλά είναι και ένας λίγο πιο καινούριος ήχος για τo teenager icon μας!

Επίσης, τα Avril news δεν τελειώνουν εδώ! Η ίδια συμμετέχει στην ταινία “Charming” που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2018 και συγκεκριμένα ντύνει με την φωνή της μια ηρωίδα.

Όπως όλα δείχνουν, είμαστε πολύ κοντά στο επόμενο μουσικό αυτό project, και η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμαστε!