Η Epic βάζει τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ σε γιορτινό κλίμα


Η Epic βάζει τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ σε γιορτινό κλίμα

Η Epic ανέλαβε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των 8 Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥΠΥ και  μοίρασε δώρα για όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η EPΙC στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, φέτος φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλα τα Νοσηλευτήρια του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο, τα νοσοκομεία και όλο το προσωπικό τους, πήραν το βάρος της πανδημίας στις πλάτες τους. Η Epic εις ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους εργαζομένους αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους νοσούντες συνανθρώπους μας, ανέλαβε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των 8 Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥΠΥ με στόχο να φέρει τα Χριστούγεννα όσο πιο κοντά γίνεται στους συμπολίτες μας που δυστυχώς τέτοιες μέρες δεν μπορούν να είναι στη ζεστασιά του σπιτιού τους.

Σήμερα, το πρωί, 2 Δεκεμβρίου, «ντύθηκε» Χριστουγεννιάτικα το πρώτο νοσοκομείο, που δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ, όπου εκεί φιλοξενούνται οι μικροί μας ήρωες.

Και αφού τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά, η Εpic σε συνεργασία με τον ΟΚΥπΥ, ετοίμασαν συμβολική εκδήλωση για την παράδοση του πρώτου Χριστουγεννιάτικου δέντρου με μουσική και μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων του οργανισμού.

Ο CEO της Epic, Θάνος Χρονόπουλος ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης πως: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν στα νοσοκομεία μας και που τα τελευταία 2 χρόνια κληθηκαν να αντιμετωπίσουν ανέλπιστα δύσκολες συνθήκες . Είναι μεγάλη μας χαρά που συμβάλουμε στην εορταστική διακόσμηση των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ. Μέσα από αυτή την ενέργεια θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων στους συμπολίτες μας που δυστυχώς τέτοιες μέρες δεν μπορούν να βρίσκονται με τις οικογένειες τους και την ευχή για σύντομη ανάρρωση».

Από την πλευρά του ΟΚΥπΥ, ο Χρίστης Λοϊζίδης, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στην Epic: «Εκ μέρους του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στην Epic που με την κοινωνική της προσφορά θα μεταφέρει στα 8 νοσηλευτήρια μας γιορτινή ατμόσφαιρα, δώρα σε όλα τα παιδιά και ζεστασιά σε όλους όσοι αυτές τις μέρες χρήζουν νοσηλείας».

Τη διοίκηση του Μακάρειου Νοσοκομείου εκπροσώπησε,  ο Δρ. Ανδρέας Νεοφύτου, Επιστημονικός Διευθυντής του νοσοκομείου, που δήλωσε: «Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την Epic για την προσφορά της, με την οποία από σήμερα το Μακάρειο Νοσοκομείο μπαίνει στο κλίμα των ημερών, χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους, στις μητέρες, αλλά και στις οικογένειες τους».

Η Epic και ο ΟΚΥπΥ ευχαριστούν θερμά την χορωδία της ΠΑΣΥΔΥ και ιδιαίτερα την μαέστρο Μάρω Νίτσα και τον Μάριο Ιωάννου που ήταν στο αρμόνιο, για την συμμετοχή τους στη συμβολική εκδήλωση.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές, λαμβάνοντας 2 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.