Η Εpic γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών


Την Κυριακή 17 Μαΐου, η Epic γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών συνεχίζοντας να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας στους πελάτες της αλλά και μοναδικές προσφορές.

H Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών γιορτάζεται κάθε χρόνο και αφορά τη συνεχή εξέλιξη ενός από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της ζωής μας: της επικοινωνίας. Στόχος της ημέρας είναι να τονίσει τη σημασία της επικοινωνίας και του τρόπου με τον οποίο οι πληροφορίες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Στοχεύει επίσης στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία στη ζωή μας και την τόνωση της ανάπτυξης τεχνολογιών στον τομέα.

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών αποκτά ιδιαίτερη σημασία μιας και η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία έχει γίνει ακόμη πιο επιτακτική λόγω της πανδημίας.

Στην ευρύτερη προσπάθεια που συντελείται αυτό το διάστημα για πρόσβαση σε ποιοτική και αξιόπιστη επικοινωνία για όλους, η Epic προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες για τον εργασιακό χώρο και το σπίτι, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά την καθημερινότητα μας, τόσο στο θέμα επικοινωνίας αλλά και στη ψυχαγωγία, ενημέρωση και εργασία μας.

Το δίκτυο της Epic έχει αποδεδειγμένα καταστεί ένας πολύτιμος σύμμαχος στη κοινή αυτή προσπάθεια αφού ανταποκρίθηκε με πλήρη επιτυχία στην αυξημένη κίνηση και τις πολλαπλάσιες ανάγκες που προέκυψαν λόγω της όλης κατάστασης. Αξιοποιώντας πλήρως το υπερσύγχρονο δίκτυό της, η Epic παρέχει αδιάκοπη πρόσβαση στην επικοινωνία και ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες δεδομένων καθιστώντας το έτσι δυνατό για τους συνδρομητές της να απολαμβάνουν μια εξαιρετική online εμπειρία με γρήγορες ταχύτητες, τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή.

Η Epic συνεχίζει να προσφέρει διαρκώς μοναδικές και πολύ ελκυστικές προσφορές και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών που γιορτάζεται αυτό το μήνα, έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικές προσφορές όπως για το πλάνο Unlimited ALL με €29,99/μήνα για τους πρώτους τρείς μήνες. Επίσης, μερικά από τα πιο hot smartphones της αγοράς όπως το iPhone Pro και Huawei P30 προσφέρονται χωρίς σεντ αρχικά και σε συνδυασμό με πλάνο με εξαιρετικά χαμηλό πάγιο ενώ υπάρχει και η προσφορά για το Broadband HomeBox για Internet 60Mbps στο σπίτι την ίδια στιγμή, με μόνο €19,99/μήνα για τους πρώτους δώδεκα μήνες.

Και αυτό είναι epic.