Η Epic για 3η συνεχόμενη φορά, Best Mobile Network in Test από την umlaut!


Η Epic για 3η συνεχόμενη φορά, Best Mobile Network in Test από την umlaut!

Το δίκτυο της Epic βραβεύθηκε για ακόμη μια φορά, ως το Best Mobile Network in Test, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων umlaut. Μια διάκριση, η τρίτη στη σειρά, που διατηρεί την Epic ως το #1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο.

 

Το βραβείο «Best Mobile Network in Test» απονεμήθηκε στην Epic βάσει ανεξάρτητων συγκριτικών μετρήσεων δικτύων κινητής στην Κύπρο, που διεξήγαγε η umlaut με μετρήσεις από drive test από τις 9/12/2021 έως τις 17/12/2021 και στοιχείων που συλλέχθηκαν με crowdsource αξιολόγηση από τις 2/8/21 έως 16/1/22.

 

Η Epic πέτυχε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στη χώρα, με επίδοση 891 βαθμούς (σε κλίμακα 1 – 1000), μέσα από το άθροισμα των βαθμολογιών των μετρήσεων drive test και crowdsource.

 

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, η umlaut διεξήγαγε μετρήσεις με την μέθοδο του drive test, υπό την μορφή προσομοίωσης κανονικής χρήσης συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, που πραγματοποιήθηκαν με ειδικό επιστημονικό εξοπλισμό (drive test tools) σε πόλεις και χωριά, αλλά και σε βασικούς οδικούς άξονες της χώρας. Μέσα από αυτές τις μετρήσεις, η Epic πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία και στις επιμέρους αξιολογήσεις των υπηρεσιών Mobile Internet και φωνής.

 

Η μεθοδολογία και τα αποτελέσματα των ανεξάρτητων μετρήσεων της umlaut αναγνωρίζονται σε περισσότερες από 120 χώρες ως το de facto πρότυπο του κλάδου και αξιοποιούνται από πολυάριθμους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς για την αξιολόγηση και βελτίωση των δικτύων τους.

 

Ο Hakan Ekmen, CEO Telecommunication της umlaut, δήλωσε σχετικά: «Συγχαρητήρια στην Epic για το επίτευγμά τους, με συνολική βαθμολογία 891  βαθμούς. Το Mobile Benchmark της umlaut, το de-facto πρότυπο του κλάδου, αξιολογεί δίκαια και με διαφάνεια τις ψηφιακές υποδομές ανά τον κόσμο. Με τη μοναδική μας μεθοδολογία αναδεικνύουμε την ποιότητα και τις επιδόσεις των δικτύων κινητής τηλεφωνίας ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών τους».

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic, Θάνος Χρονόπουλος δήλωσε: «Νιώθουμε υπερήφανοι για τη νέα διάκριση από την umlaut καθώς επιβεβαιώνει και μέσα από αυτή την αναγνώριση, την υψηλή ποιότητα του δικτύου μας και την αφοσίωση μας για παροχή κορυφαίας εμπειρίας επικοινωνίας. Η τρίτη βράβευση στη σειρά επισφραγίζει την αδιαμφισβήτητη δυναμική του δικτύου κινητής της Epic. Ταυτόχρονα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και υπερσύγχρονο δίκτυο, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο για να απολαμβάνουν όλοι μια επική εμπειρία επικοινωνίας.

 

Η Epic ως το #1 δίκτυο κινητής in test στην Κύπρο, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και συνέπεια να χαράσσει το δρόμο της ανάπτυξης και να ανταποκρίνεται συνεχώς στις αυξανόμενες ανάγκες των συνδρομητών. Στη ψηφιακή́ εποχή́ που βρισκόμαστε, συνεχίζουμε να διατηρούμε την παράδοση της πρωτοποριακής εταιρείας, προκαλώντας καθημερινά τους εαυτούς μας για να προσφέρουμε στους συνδρομητές πάντα μοναδικά́ προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία βελτιώνουν ουσιαστικά́ και πρακτικά́ την καθημερινότητα τους.»

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακρίσεις από την umlaut επισκεφθείτε την ιστοσελίδα epic.com.cy και την umlaut.com/en/benchmarking/cyprus

 

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

 

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

 

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

 

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

 

 

About umlaut

 

umlaut, part of Accenture, is a global, full-service, cross-industry, end-to-end company that offers advisory and engineering services to clients all over the world. In-depth domain expertise, broad practical knowledge and interdisciplinary collaboration allow them to add value, quality and focus to their clients’ organisations, services and products, in disruptive times in which industries are increasingly converging.

 

Within an able and agile collective of 20 consultancies and engineering firms spread across 50 locations all over the world, 5,000 specialised experts and engineers provide innovative solutions and transformations across all industries and their various intersections as well as serving the public sector and developing organisational cultures, structures and processes.

 

For more information please visit: umlaut.com.