Η εντυπωσιακή Κύπρια που μπήκε στο σπίτι του “Big Brother”


“Έκλεψε” τις εντυπώσεις άμα τη εμφανίσει της!

Οι ισορροπίες στο σπίτι του “Big Brother” συνεχίζουν να δοκιμάζονται με τις νέες προσθήκες παικτών στο ριάλιτι που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Το βράδυ της Δευτέρας, 4 Οκτωβρίου έκαναν είσοδο στο σπίτι τρεις νέοι παίκτες, ανάμεσά τους και η Κύπρια μεταφράστρια Βιολέτα Αρεστή. 

Η Βιολέτα είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο. Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.

Πηγή : ILS