Η Emirates μεταφέρει τους επιβάτες της σε περισσότερους από 800 προορισμούς παγκοσμίως μέσω συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες

Κύπρος, 31 Ιουλίου 2023 – Η Emirates μεταφέρει πάνω από 50.000 ταξιδιώτες κατά μέσο όρο, ανά εβδομάδα, στους προορισμούς που επιλέγουν, μέσω πτήσεων κοινού κωδικού ή μέσω διασυνδέσεων (πτήσεων interline) που εκτελούνται από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Οι συνεργασίες αυτές συμβάλλουν στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Emirates, την ομαλή συνδεσιμότητα των επιβατών, καθώς και την είσοδο της αεροπορικής εταιρείας σε νέες αγορές που έχουν παρουσιάσει αυξημένη επιβατική κίνηση.

Η ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών, όπως οι συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού και interline, ενισχύουν την παγκόσμια εμβέλεια της Emirates και επιτρέπουν στους επιβάτες της να ταξιδέψουν σε προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται στο δίκτυό της. Η αεροπορική εταιρεία θέτει στρατηγικά το κομμάτι των συνεργασιών στο επίκεντρο και επιδιώκει την ενίσχυση των υφιστάμενων συνεργασιών για πτήσεις κοινού κωδικού καθώς και τη διεύρυνση συνεργασιών που αφορούν πτήσεις interline σε πτήσεις κοινού κωδικού, ισχυροποιώντας την ηγετική της θέση στον κλάδο των αερομεταφορών.

Από την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας για πτήσεις interline, το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της Emirates έχει επεκταθεί σημαντικά σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Σήμερα, η Emirates διατηρεί συνεργασία με 29 αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις κοινού κωδικού, ενώ απαριθμεί 117 συνεργάτες για πτήσεις interline και 11 συνεργάτες για σιδηροδρομικές μεταφορές σε περισσότερες από 100 χώρες. Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από τις πολλαπλές επιλογές, τα ευέλικτα προγράμματα και την ομαλή συνδεσιμότητα του διευρυμένου δικτύου της, καθώς και από δραστηριότητες που εκτείνονται σε περισσότερους από 5.250 τομείς σε πάνω από 800 πόλεις. Στην Αμερική, για παράδειγμα, εξυπηρετούνται προορισμοί πέρα από τα μεγάλα αεροδρόμια, όπως το Κόρπους Κρίστι μέσω της United και το Χάλιφαξ μέσω της Air Canada. Στην Ασία, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από πτήσεις προς προορισμούς αναψυχής όπως το Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη και το Λουάνγκ Πραμπάνγκ στο Λάος με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Bangkok Airways. Στην Αφρική, η South African Airways και η Kenya Airways συνδέουν τους επιβάτες της Emirates με προορισμούς όπως το Βιλανκούλο, το Κιλιμάντζαρο, η Τζούμπα και το Μαπούτο. Για τους επιβάτες των εν λόγω αεροπορικών εταιρειών που πετούν με την Emirates, καθίσταται εύκολη η σύνδεση στο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας με περισσότερους από 140 προορισμούς μέσω του Ντουμπάι.

Οι επιβάτες μπορούν να προβούν σε κρατήσεις για πτήσεις με ανταπόκριση με τους συνεργάτες της Emirates και να απολαύσουν προνόμια που απορρέουν από τις πτήσεις με ένα ενιαίο εισιτήριο, μεταφορά αποσκευών, προνόμια του προγράμματος τακτικών επιβατών, πρόσβαση στα σαλόνια, καθώς και άλλα προνόμια που εγγυώνται μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της πορείας μας διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες που διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν οι επιβάτες σε όλο τον κόσμο. Η αξιοποίηση του δικτύου των συνεργατών μας αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους επιβάτες μας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και εμπιστοσύνη κατά τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους. Επιπλέον, οι συνεργασίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας του Ντουμπάι με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω άμεσων κι έμμεσων συνδέσεων με περισσότερες από 800 πόλεις, αυξάνοντας την επιβατική κίνηση στον κόμβο μας και ενισχύοντας τις επιχειρηματικές και εμπορικές ευκαιρίες. Επίσης, οι συγκεκριμένες συνεργασίες έχουν υποστηρίξει τον εισερχόμενο τουρισμό σε περισσότερες από 100 χώρες, αυξάνοντας τη συνδεσιμότητα των πτήσεων μέσω των σημείων που εξυπηρετούνται από τους συνεργάτες μας. Καθώς διανύουμε το επόμενο στάδιο ανάπτυξης της Emirates, οι συνεργασίες για πτήσεις κοινού κωδικού και πτήσεις interline θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βρίσκονται στον πυρήνα της

εμπορικής στρατηγικής μας. Γι’ αυτό και εργαζόμαστε σκληρά ώστε να τις ενισχύσουμε και να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ακόμη πιο διευρυμένο δίκτυο προορισμών στους επιβάτες μας».

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η Emirates υπέγραψε συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού και interline με 11 αεροπορικές εταιρείες. Εκτός από τις κομβικές συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού με την United Airlines και την Air Canada, που επέκτειναν τη συνδεσιμότητα της Emirates  με περισσότερους από 570 προορισμούς στην Αμερική, η  αεροπορική εταιρεία υπέγραψε συμφωνίες με την Airlink, την Aegean Airlines, την Air Tanzania, την ITA Airways, την Bamboo Airways, την Batik Air, την Philippine Airlines, τη Royal Air Maroc και τη SKY Express, παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές προορισμών στους επιβάτες. Επιπροσθέτως, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα μια συμφωνία για πτήσεις interline με την Kenya Airways.

Φέτος, η Emirates αναμένεται να συνάψει νέες συνεργασίες και να ενισχύσει το επίπεδο των υφιστάμενων συνεργασιών με αεροπορικές εταιρείες στην Ανατολική, Νότια και Κεντρική Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Επιπλέον, το πρόγραμμα επιβράβευσης Emirates Skywards και το τμήμα εμπορευματικών αερομεταφορών Emirates SkyCargo βρίσκονται σε επικοινωνία με τους συνεργάτες για πτήσεις κοινού κωδικού και interline ώστε να συντονίσουν τις διαδικασίες και το πρόγραμμα επιβράβευσης, ενισχύοντας τα προνόμια για τους επιβάτες των δύο συνεργαζόμενων αερομεταφορέων. Σε επίπεδο λειτουργικότητας, οι Υπηρεσίες Αεροδρομίου της Emirates διαδραματίζουν κομβικό ρόλο καθώς συμβάλλουν στην ομαλή συνδεσιμότητα και επιτρέπουν την πρόσβαση των επιβατών στο σαλόνι.

Οι στρατηγικές συνεργασίες με περισσότερες από 140 αεροπορικές εταιρείες ενίσχυσαν τη συνδεσιμότητα των επιβατών της Emirates, αυξάνοντας τους προορισμούς στους οποίους μπορούν να ταξιδέψουν με ένα ενιαίο εισιτήριο, παρέχοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης.

Αμερική: Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 200 πόλεις στο δίκτυο της United μέσω του Σικάγο, του Χιούστον ή του Σαν Φρανσίσκο. Οι επιβάτες μπορούν, επίσης, να έχουν πρόσβαση σε προορισμούς στον Καναδά, το Μεξικό, τα νησιά της Καραϊβικής και την Κεντρική και Νότια Αμερική, ενώ όσοι ταξιδεύουν στο διευρυμένο δίκτυο της Emirates, πέρα από το Ντουμπάι, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ προορισμών της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής, της Κεντρικής και τη Νότιας Ασίας. Η συνεργασία της Emirates με την Air Canada επιτρέπει στους επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών να απολαμβάνουν ομαλή συνδεσιμότητα με 232 προορισμούς σε τρεις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων προορισμών στην Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ινδική υποήπειρο.

Ευρώπη: Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από τις πτήσεις κοινού κωδικού με τους πέντε συνεργάτες της αεροπορικής Air Malta, Air Baltic, Aegean Airlines, TAP Portugal και Siberia Airlines, και από τις πτήσεις interline που πραγματοποιούνται μέσω 35 συνεργατών, ώστε να πετάξουν σε περισσότερες από 313 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών για διακοπές σε όλη τη Μεσόγειο. Οι συνεργαζόμενες σιδηροδρομικές εταιρείες στη Γερμανία, την Ισπανία και τη Γαλλία παρέχουν συνδεσιμότητα στους ταξιδιώτες ώστε να εξερευνήσουν την Ευρώπη με τρένο και να συνδεθούν με την Emirates, με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Ασία: Το ήδη διευρυμένο δίκτυο της Emirates στην Ασία ενισχύεται περαιτέρω μέσω των εννέα συνεργατών της για πτήσεις κοινού κωδικού -μεταξύ άλλων, της Japan Airlines, της Korean Air και της Garuda- φτάνοντας σε περισσότερες από 150 δημοφιλείς πόλεις στην Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, την Κορέα, την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες, καθώς και άλλα δημοφιλή τουριστικά και επιχειρηματικά κέντρα.

Αυστραλία: Η συνεργασία μεταξύ της Emirates και της Qantas αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στον κλάδο των αερομεταφορών και προσφέρει στους επιβάτες πρόσβαση σε περισσότερους από 60 προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται στο δίκτυο της Emirates. Παράλληλα, οι επιβάτες της Qantas μπορούν να πετάξουν με την Emirates στο Ντουμπάι και να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 65 πόλεις στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική εκτός του υφιστάμενου διεθνές δικτύου της Qantas. Οι τακτικοί επιβάτες, μέλη των προγραμμάτων επιβράβευσης Emirates Skywards και Qantas Frequent Flyer, έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους ταξιδεύοντας και με τις δύο αεροπορικές εταιρείες και να απολαμβάνουν την πρόσβαση στα σαλόνια τους στα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η συνεργασία με την Jetstar, θυγατρική εταιρεία της Qantas, επιτρέπει στους επιβάτες να ταξιδέψουν σε πόλεις της Ασίας με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Αφρική: Με την πάροδο του χρόνου, η εμβέλεια της Emirates σε όλη την Αφρική έχει αυξηθεί ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στους επιβάτες της, με περισσότερες επιλογές πτήσεων σε περισσότερους προορισμούς. Μέσω των πτήσεων κοινού κωδικού με τη South African Airways, την Airlink, τη Royal Air Maroc, την Tunis Air, καθώς και των πτήσεων interline με άλλες δώδεκα εγχώριες αεροπορικές εταιρείες, η Emirates έχει επεκτείνει την εμβέλειά της σε σχεδόν 130 προορισμούς.

Μέση Ανατολή: Η κομβική συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας με τη flydubai όχι μόνο έχει αυξήσει την κυκλοφορία εντός κι εκτός του κόμβου στο Ντουμπάι, αλλά κι έχει ενισχύσει τη συνδεσιμότητά της σε περισσότερους από 215 προορισμούς σε 98 χώρες και περισσότερες από 250 πτήσεις κοινού κωδικού κατά μέσο όρο, ανά ημέρα. Οι επιβάτες της Emirates έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 80 μοναδικούς προορισμούς της flydubai, ενώ οι επιβάτες της flydubai έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 100 προορισμούς της Emirates. Μόνο κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων, η συγκεκριμένη συνεργασία έδωσε τη δυνατότητα σε πάνω από 2 εκατ. επιβάτες να ταξιδέψουν εντός των δικτύων των δύο αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη συνεργασία παρέχει ομαλή συνδεσιμότητα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) μεταξύ των τερματικών αεροσταθμών 2 και 3, μεταφορά αποσκευών σε ένα ενιαίο δρομολόγιο, καθώς και προνόμια στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης Emirates Skywards.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.emirates.com/cy/greek/travel-partners/.

 

 

 

 

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88