Η Emirates επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της με πτήσεις από και προς το Μόντρεαλ τον Ιούλιο

  • Η αεροπορική εταιρεία εντάσσει δεύτερο προορισμό στον Καναδά, ώστε να ανταποκριθεί στη ζήτηση για διεθνή ταξίδια μεταξύ του Καναδά και του υπόλοιπου δικτύου της
  • Οι καθημερινές πτήσεις από Ντουμπάι προς Μόντρεαλ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος ευρείας ατράκτου τύπου Boeing 777-300ER από τις 5 Ιουλίου, και θα είναι πρόσθετες στις καθημερινές πτήσεις που πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου A380 προς Τορόντο
  • H Emirates διευρύνει το δίκτυο της σε 18 προορισμούς σε ολόκληρη την Αμερική, συμπεριλαμβανομένων του Καναδά, των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Βραζιλίας και της Αργεντινής
  • Η συνεργασία με την Air Canada ενισχύει τη συνδεσιμότητα στον Καναδά, τις ΗΠΑ, το Μεξικό, τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, ανακοινώνει μια νέα καθημερινή πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Μόντρεαλ, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου. Το Μόντρεαλ αποτελεί τον δεύτερο προορισμό της Emirates στον Καναδά μετά το Τορόντο, το οποίο ανήκει στο δίκτυό της από το 2007.

Η Emirates προχωρά στην έναρξη πτήσεων προς το Μόντρεαλ, καθώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ο Καναδάς στοχεύουν στην ενίσχυση της συνεργασίας τους σε οικονομικό επίπεδο, στον κλάδο των αερομεταφορών και του τουρισμού, καθώς και στην ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων. Οι καθημερινές πτήσεις προς τον νέο προορισμό θα συμβάλουν στην κάλυψη της αυξημένης ζήτησης για απευθείας πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Καναδά, ιδιαίτερα προς τους δύο μεγαλύτερους κόμβους, ενώ θα παρέχουν περισσότερες επιλογές στους επιβάτες που ταξιδεύουν στον Καναδά.

Οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν με πτήσεις από το Μόντρεαλ προς -και μέσω- Ντουμπάι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της Emirates καθώς και την ασφαλή και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 130 προορισμούς σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές. Οι καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Μόντρεαλ θα εκτελούνται με κωδικό EK243/244, με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER, το οποίο θα περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες θέσεων, προσφέροντας μια premium ταξιδιωτική εμπειρία. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος ευρείας ατράκτου διαθέτει 8 σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα με ανάκληση στην Διακεκριμένη Θέση και 304 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Οι επιβάτες μπορούν ήδη να προβούν σε κρατήσεις δρομολογίων προς Μόντρεαλ μέσω της ιστοσελίδας emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε την εμβέλειά μας στον Καναδά με την προσθήκη δεύτερου προορισμού, προσφέροντας απευθείας πτήσεις από τον κόμβο μας στο Ντουμπάι. Όντας σημαντικός κόμβος και αποτελώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, το Μόντρεαλ προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυό μας που επεκτείνεται συνεχώς, και το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 130 προορισμούς. Η προσθήκη αυτή ενισχύει την εμβέλειά μας στην Αμερική, όπου διαθέτουμε πλέον 18 προορισμούς οι οποίοι εξυπηρετούνται μέσω των υπηρεσιών που παρέχουμε στο Ντουμπάι.

Στην Emirates παρέχουμε επιβατικές και εμπορικές πτήσεις προς το Τορόντο για περισσότερα από 15 χρόνια. Με την έναρξη των  πτήσεων μας στο Μόντρεαλ τον Ιούλιο, οι επιβάτες μας θα έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για επαγγελματικά και εκπαιδευτικά ταξίδια, για ταξίδια αναψυχής, αλλά και για ταξίδια που προγραμματίζουν με σκοπό να επισκεφτούν την οικογένεια και τους φίλους τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις αρχές των ΗΑΕ και του Καναδά για τη συνεργασία που κατέστησε δυνατή την προσθήκη του νέου προορισμού του Μόντρεαλ στο δίκτυό μας. Μέσω της διευρυμένης εμβέλειάς μας στον Καναδά, προσβλέπουμε στη χάραξη νέων εμπορικών δρόμων, οι οποίοι θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στις καναδικές επιχειρήσεις και τους εξαγωγείς, ενώ θα συμβάλλουν στην προώθηση του

 

 

τουρισμού σε περισσότερες πόλεις και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται άμεσα με τον κλάδο των αερομεταφορών».

Συνεργασία Emirates και Air Canada για πτήσεις κοινού κωδικού

Οι επιβάτες της Emirates και της Air Canada έχουν πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο προορισμών χάρη στη συνεργασία των δύο αεροπορικών εταιρειών για πτήσεις κοινού κωδικού. Εκτός από τους 130 προορισμούς της Emirates, οι επιβάτες της αεροπορικής έχουν πλέον πρόσβαση σε 19 προορισμούς στον Καναδά, πέραν του Τορόντο, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας. Οι επιβάτες της Air Canada μπορούν να πετούν με την Emirates στο Ντουμπάι και να έχουν πρόσβαση σε 17 πόλεις στην Αφρική, την Ινδική Υποήπειρο, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή. Επιπλέον, οι επιβάτες της Emirates έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 140 δρομολόγια που εκτελούνται από την Air Canada σε βάση διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων 27 προορισμών στον Καναδά και 94 δρομολογίων μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ και Νότιας Αμερικής.

Μέσω της βελτιωμένης διασύνδεσης μεταξύ των δύο αεροπορικών, οι επιβάτες της Emirates έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 68 προορισμών από το Μόντρεαλ, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Νότιας Αμερικής και της Καραϊβικής, ενώ μπορούν να απολαύσουν ανέσεις όπως η απλούστευση των πτήσεων με ένα ενιαίο εισιτήριο και οι ομαλές συνδέσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως τα οι πιο δημοφιλείς προορισμοί εσωτερικού στον Καναδά -μέσω του Μόντρεαλ- περιλαμβάνουν το Βανκούβερ, το Κάλγκαρι, την Οτάβα και το Χάλιφαξ.