Η Emirates επαναφέρει τις καθημερινές της πτήσεις στην Κύπρο

Emirates Boeing 777-300ER photographed on August 17, 2015 from Wolfe Air Aviation's Lear 25B.

Η Emirates θα αυξήσει τη συχνότητα του δρομολογίου της Μάλτα-Λάρνακα-Ντουμπάι, με καθημερινές πτήσεις από την 1η Δεκεμβρίου 2022. Αυτό θα επαναφέρει τις δραστηριότητες της αεροπορικής εταιρείας στο συγκεκριμένο δρομολόγιο σε επίπεδα προ-πανδημίας, σηματοδοτώντας την σταθερή ανάκαμψη εν μέσω της χαλάρωσης των ταξιδιωτικών περιορισμών παγκοσμίως.

Η πτήση EK110 της Emirates θα αναχωρεί καθημερινά από τη Μάλτα στις 14:35 και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο στις 19:00, για ενδιάμεση στάση, και θα συνεχίζει το ταξίδι της προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, με άφιξη στις 00:45. Η πτήση της επιστροφής θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 07:25, με ενδιάμεση στάση στη Λάρνακα και θα προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας στις 13:05. Όλες οι πιο πάνω ώρες είναι τοπικές για κάθε πόλη.

Ο Country Manager της Emirates στην Κύπρο, Mohammed Al Qassim, δήλωσε: «Η Κύπρος αποτελούσε πάντα μια στρατηγική αγορά για εμάς και η επιστροφή των δραστηριοτήτων μας στα προ-πανδημίας επίπεδα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την ανάκαμψη της αγοράς. Μέσω των καθημερινών μας πτήσεων, οι Κύπριοι επιβάτες θα έχουν περισσότερες επιλογές και συνδεσιμότητα με τους αγαπημένους προορισμούς διακοπών τους, όπως το Ντουμπάι, η Αυστραλία, ο Μαυρίκιος και η Ταϊλάνδη. Επιπλέον, οι διεθνείς επιβάτες θα επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα με την Κύπρο ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.»

Το δρομολόγιο εκτελείται από το σύγχρονο και ευρείας ατράκτου αεροσκάφος Boeing 777-300ER της αεροπορικής εταιρείας – το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο που δραστηριοποιείται στην αγορά. Με οκτώ σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 θέσεις στη Διακεκριμένη και 304 στην Οικονομική Θέση, οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη διαδρομή Μάλτα-Λάρνακα-Ντουμπάι μπορούν να απολαύσουν την παγκόσμιας κλάσης εξυπηρέτηση και τα κορυφαία προϊόντα της Emirates. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν περισσότερα από 5.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της αεροπορικής εταιρείας, μαζί με εκλεκτά γεύματα εμπνευσμένα από τους προορισμούς. Επίσης, η Emirates είναι ο μοναδικός αερομεταφορέας που προσφέρει Πρώτης Θέσης καμπίνα για τη συγκεκριμένη διαδρομή. Τα επώνυμα premium προϊόντα της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνουν επίσης την υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό από και προς τα αεροδρόμια. 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο emirates.com, στην εφαρμογή της Emirates ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν, παρακαλούνται να ελέγξουν τους τελευταίους κρατικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη χώρα τους και να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις του τελικού προορισμού τους.