Η Emirates είναι έτοιμη να υποδεχθεί ταξιδιώτες και τουρίστες, προσθέτοντας 10 νέους προορισμούς και συνδέσεις μέσω Ντουμπάι προς 40 πόλεις


• Αυξάνει τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς 14 προορισμούς (με ήδη υπάρχοντα δρομολόγια)
• Το Ντουμπάι θα ανοίξει για τους τουρίστες στις 7 Ιουλίου με την Emirates να παρουσιάζει τη διαφημιστική της καμπάνια
• Νέα πρωτόκολλα για το άνοιγμα των ταξιδιών για πολίτες των ΗΑΕ, κατοίκους και διεθνείς επισκέπτες, με σαφή μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας

Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει προγραμματισμένες πτήσεις προς 10 επιπλέον πόλεις: Κολόμπο, Σιαλκότ, Κωνσταντινούπολη, Όκλαντ, Βηρυτός, Βρυξέλλες, Ανόι, Χο Τσι Μιν, Βαρκελώνη και Ουάσινγκτον, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των προορισμών της Emirates που προσφέρονται στους ταξιδιώτες σε 40 πόλεις.
Επιπλέον, καλωσορίζει τα νέα πρωτόκολλα αεροπορικών ταξιδιών που θα διευκολύνουν τα διεθνή ταξίδια για πολίτες, κατοίκους και τουρίστες των ΗΑΕ και θα ανοίξουν το Ντουμπάι σε επαγγελματίες και τουρίστες από τις 7 Ιουλίου, λαμβάνοντας παράλληλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και την ασφάλεια των ταξιδιωτών.

Τα πρωτόκολλα για τα ταξίδια από και προς τα αεροδρόμια του Ντουμπάι ανακοινώθηκαν υπό τις οδηγίες του Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των ΗΑΕ και του Κυβερνήτη του Ντουμπάι, της Αυτού Υψηλότης Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum και της εποπτείας του Πρίγκιπα του Ντουμπάι και του Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου, της Αυτού Υψηλότης Σεΐχη Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktou.

Ο Σεΐχης Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Αυτού Υψηλότητες Σεΐχη Mohammed bin Rashid και τον Σεΐχη Hamdan bin Mohammed για τις τελευταίες οδηγίες τους για επανεκκίνηση των αεροπορικών ταξιδιών που αναδεικνύει το όραμά τους για το Ντουμπάι ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό και τουριστικό κέντρο. Αυτό αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση της ετοιμότητας του Ντουμπάι να συνεχίσει την αεροπορική και οικονομική δραστηριότητα και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα πολύ-επίπεδα μέτρα που έχουν τεθεί στον αέρα, στο έδαφος και σε ολόκληρη την πόλη μας, μας επιτρέπουν να διαχειριστούμε αποτελεσματικά κάθε απαιτούμενη αντίδραση. Τις τελευταίες εβδομάδες η Emirates έχει επεκτείνει σταδιακά το δίκτυό της και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους ενδιαφερόμενους και διεθνείς οργανισμούς για να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα επίπεδα υγείας και ασφάλειας για το πλήρωμά μας, τους πελάτες μας και τις κοινότητές μας».

Τον Ιούλιο μάλιστα η Emirates σχεδιάζει να προσθέσει πτήσεις και για τις ακόλουθες πόλεις: Λονδίνο Χίθροου, Μάντσεστερ, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Ζυρίχη, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Νέα Υόρκη JFK, Τορόντο, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις μεταξύ προορισμών της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, του Ειρηνικού και της Ευρώπης ή της Αμερικής, με πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντουμπάι, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα προορισμού τους.
Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν online στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Οι πελάτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις διαθέσιμες υπηρεσίες της εταιρείας στο παρακάτω link: www.emirates.com/wherewefly

Προτεραιότητα στην Υγεία και την Ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη σελίδα www.emirates.com/yoursafety.
Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

Σχετικά με την Emirates
Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια, προσφέροντας καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει τους Κύπριους ταξιδιώτες με 159 προορισμούς σε 86 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της. Η Emirates, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας έτσι στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.emirates.com/cy