Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον τελικό της φετινής Eurovision


Η Έλενα Παπαρίζου θα είναι μια από τους επίτιμους καλεσμένους στον τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η «Number One» τραγουδίστρια της Ευρώπης επιστρέφει στη Eurovision.

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη και μοναδική νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η κορυφαία pop star Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα, 58 μέρες πριν τον τελικό, μέσα από τα επίσημα social media του θεσμού αλλά και το Eurovision.tv.

Όπως έγινε γνωστό, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό interval act με τίτλο «Rock The Roof» πάνω σε στέγες εμβληματικών κτηρίων του Ρότερνταμ, της πόλης που θα φιλοξενήσει το φετινό διαγωνισμό.

Οι έξι επίτιμοι καλεσμένοι του μεγάλου τελικού είναι οι Lenny Kuhr (Ολλανδία, 1969), Teach-In (Ολλανδία, 1975), Sandra Kim (Βέλγιο, 1986), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα, 2005), Lordi (Φινλανδία, 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία, 2015).

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο φαίνεται πως φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τις τρεις φαντασμαγορικές βραδιές.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε εμφανιστεί επίσης στο show «Europe Shine A Light» που είχε προβληθεί τον Μάιο του 2020 στη θέση του περσινού τελικού της Eurovsion.

Πηγή : hit-channel.com