Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται από τώρα σε κλίμα Χριστουγέννων, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι, με αφορμή τις γιορτές!

Όπως όλα δείχνουν έχει πραγματοποιηθεί η ηχογράφηση με τη φωνή της αγαπημένης ερμηνεύτριας και τώρα βρισκόμαστε σε φάση τελειοποίησης του τραγουδιού με την προσθήκη κάποιων μουσικών οργάνων μιας και οι γιορτές πλησιάζουν, οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν!

Το τραγούδι πιθανότατα θα έχει τίτλο σχετικά με τα Χριστούγεννα, – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις –  και θα κυκλοφορήσει σε 2 versions, μια ελληνική και μια με αγγλόφωνο στίχο, κάτι που κάνει με πολλά τραγούδια της η κορυφαία performer το τελευταίο διάστημα! Τίτλος θα είναι το «Χριστούγεννα Ξανά» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκέμβρη!

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει παράλληλα τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στην Πύλη Α και η αλήθεια είναι πως το Αθηναϊκό κοινό ανυπομονεί να την απολαύσει και εκείνο από κοντά! Προς το παρόν βέβαια αρκούμαστε στο The Voice…

Μέρος της δημιουργίας του τραγουδιού υπογράφει η ταλαντούχα ομάδα της Arcade Music.