Η Έλενα Παπαρίζου αναζητά «Τι Είναι Αυτό Που Το Λένε Αγάπη» σε ένα τραγούδι – έκπληξη

Ένα τραγούδι – έκπληξη από μία νοσταλγική επίσκεψη που κάνει η Έλενα Παπαρίζου στο παρελθόν.

Η Έλενα Παπαρίζου δίνει γεύση από άλλη μία υπέροχη διασκευή που επιφυλάσσει στο νέο δίσκο της.

Τεσσερισήμισι χρόνια μετά το τελευταίο ελληνόφωνο άλμπουμ της «Τι Ώρα Θα Βγούμε;», η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας επανέρχεται με την επόμενη δισκογραφική δουλειά της, προκειμένου να φέρει το «Ουράνιο Τόξο» στις ζωές μας.

Στο επερχόμενο CD της Έλενας Παπαρίζου με γενικό τίτλο «Ουράνιο Τόξο» θα συναντήσουμε 21 τραγούδια.

Ανάμεσα σε ολοκαίνουριες και ήδη αγαπημένες επιτυχίες, κεντρίζει το ενδιαφέρον η επονομαζόμενη ενότητα του δίσκου «Songs Revisited». Η Έλενα Παπαρίζου επισκέπτεται το παρελθόν μέσα από πέντε κλασικά τραγούδια με διαχρονικό αποτύπωμα, τα οποία επαναφέρει στο σήμερα με την ασύγκριτη ερμηνεία της.

Όπως συμβαίνει με το «Άσε Με Να Φύγω», όπου με η Έλενα Παπαρίζου σμίγει με την αρχική ερμηνεύτρια του τραγουδιού, τη σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, ή με το «Τι Είναι Αυτό Που Το Λένε Αγάπη».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που ακούστηκε για πρώτη φορά το 1957, στην κινηματογραφική ταινία «Το Παιδί και Το Δελφίνι», την πρώτη χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Η μουσική επένδυση του έργου προτάθηκε προς βράβευση στα τριακοστά Βραβεία Oscar.

«Ήταν ξημερώματα πριν από πολλά χρόνια όταν άκουσα αυτό το τραγούδι στο internet, ερμηνευμένο από τη Σοφία Λόρεν και τον Τόνυ Μαρούδα, σε μια σκηνή από την ταινία του 1957 “Το παιδί και το δελφίνι” που γυρίστηκε στην Ύδρα. Ένα τραγούδι που πραγματικά με ταξιδεύει και το αγαπώ πολύ…», γράφει η Έλενα Παπαρίζου.

Ο δίσκος «Ουράνιο Τόξο» της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

[ot-video][/ot-video]