Η έκθεση HORECA Gastronomia 2023 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!


Η Kyriakides Mushrooms έδωσε για άλλη μία χρονιά δυναμικό παρών σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα της εστίασης και της γαστρονομίας, τη HORECA Gastronomia Expo 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στην Κρατική Έκθεση Κύπρου.

Η ομάδα μας συμμετείχε με μεγάλη χαρά στην έκθεση, ανταλλάσσοντας ιδέες και εμπειρίες με επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χώρου, εξερευνώντας τις τελευταίες τάσεις στην εστίαση, αλλά και εντυπωσιάζοντας το κοινό που βρέθηκε εκεί!

Όσοι επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό περίπτερό μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές γευστικές δημιουργίες, βασισμένες στα εκλεκτά προϊόντα μας και να ανακαλύψουν την ποικιλία των Kyriakides Mushrooms! Παρουσιάσαμε τα προϊόντα μας, όπως αυτά προσφέρονται στα μεγαλύτερα supermarket της χώρας, καθώς και τις έξυπνες συσκευασίες μας, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν αν επιθυμούν το προϊόν τεμαχισμένο ή ολόκληρο.

Η ανταπόκριση τόσο από το κοινό όσο και από τους επαγγελματίες του χώρου ήταν ενθουσιώδης! Εστιάτορες, chefs, ξενοδόχοι, έμποροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κεντρική ομάδα της εταιρείας μας για τη διαδικασία παραγωγής, τις τεχνικές προδιαγραφές των εγκαταστάσεών μας, να λάβουν πληροφορίες για όλα τα προϊόντα μας και για τον κύκλο ζωής του μανιταριού, αλλά και για επερχόμενες δράσεις της εταιρείας μας.

Για όλους τους λάτρεις του μανιταριού η έκθεση HORECA Gastronomia Expo 2023 ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς για ακόμη μία φορά, η υψηλή ποιότητα και η αυθεντική γεύση των Kyriakides Mushrooms έκλεψαν τις εντυπώσεις! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!