Η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει συλλεκτικά δώρα του ‘EKO Acropolis Rally 2023’ μέσω του EKO Smile App!


Σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, κατά την οποία το EKO Acropolis Rally 2023 γιορτάζει 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή, η ΕΚΟ Κύπρου, χαρίζει -μέσω του δημοφιλούς EKO Smile App- μοναδικά συλλεκτικά δώρα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο…

Οι χρήστες της έξυπνης εφαρμογής θα νιώθουν ακόμα πιο τυχεροί και προνομιούχοι, αφού κάθε φορά που θα πατούν ‘play’ στο παιχνίδι Scratch & Win και θα κάνουν ‘scratch’ μέχρι να βρουν τρία ίδια σύμβολα… θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα συλλεκτικά δώρα EKO Acropolis Rally 2023! Βασική προϋπόθεση; Να έχουν κατεβάσει το EKO Smile App στο κινητό τους! Όσο για το πόσες φορές μπορούν να παίξουν, ο αριθμός είναι απεριόριστος!

Οπουδήποτε βρίσκεται κανείς μπορεί να κάνει Scratch & Win, δοκιμάζοντας την τύχη του μόνο με μερικές απλές κινήσεις. 10 καπελάκια, 5 ποτήρια θερμός για καφέ, 10 συλλεκτικά αυτοκινητάκια WRC του 1973, 15 θερμός πολλαπλής χρήσεως και 15 καλύμματα παρμπρίζ για προστασία από τον ήλιο περιμένουν… πενήντα πέντε τυχερους χρήστες της πολυβραβευμένης εφαρμογής EKO Smile!

Η ΕΚΟ Ελλάδος στηρίζει για ακόμη μια φορά το απόλυτο αθλητικό γεγονός, «EKO Acropolis Rally of 2023» ως Μέγας Χορηγός, το  οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι εκατομμύρια βλέμματα.

Ενημερωτικά, η διεξαγωγή του ‘EKO Acropolis Rally” στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Ελάτεια, Παύλιανη, Καρούτες και άλλα γνωστά τοπωνύμια θα συνθέσουν την εικόνα του φετινού ράλι-υπερθεάματος. Η εκκίνηση θα λάβει χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπου κορυφαίοι οδηγοί θα χαρίσουν στους φαν του είδους ένα συναρπαστικό θέαμα, γεμάτος πάθος και αδρεναλίνη.

Κατεβάστε κι εσείς το ΕΚΟ Smile App εδώ https://l.ead.me/bd2X92?fbclid γιατί δικαίωμα διεκδίκησης των συλλεκτικών δώρων EKO Acropolis Rally έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν κατεβάσει την έξυπνη εφαρμογή στο κινητό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Μια γρήγορη ματιά στο EKO Smile App:

Έκανε την είσοδό του στην κυπριακή αγορά το 2020 και πρόκειται για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τρία χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, το EKO Smile App δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.