Η δραματική σειρά εποχής «Έρωτας Φυγάς»επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 21:10


ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:10

Η δραματική σειρά εποχής «Έρωτας Φυγάς» που καθήλωσε τους τηλεθεατές και ξεχώρισε με τη θυελλώδη πλοκή της, μετά από τη σύντομη διακοπή της λόγω των εορτών, επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 21:10 στο omega.

Το τελευταίο επεισόδιο είχε αφήσει πολλά ερωτήματα με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες, έτσι το Omega Channel θα προβάλει διπλό επεισόδιο για τους τηλεθεατές. Το νήμα της συγκλονιστικής ιστορίας ξετυλίγεται προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Ο «Έρωτας Φυγάς» καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών με νέες αποκαλύψεις και νέες περιπέτειες.

Στα δύο νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε η Άννα βρίσκει καταφύγιο στο δωμάτιο και την αγκαλιά του Νικόλα, ενώ η Ρηνιώ επιστρέφει στο σπίτι και οι Δεμερτζήδες την αποζημιώνουν γενναιόδωρα. Ο Ιάσωνας οργίζεται με το Μάρκο που βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά απ’ αυτόν επαγγελματικά. Ο Μάρκος διεκδικεί έντονα την Ευγενία αλλά μία πράξη του θα έχει μοιραία και ίσως τραγική κατάληξη τόσο για την Ευγενία, όσο και για την Αλεξάνδρα.

Η Άννα προσπαθεί να προσεγγίσει την μητέρα της για να τα βρουν και η Ελπίδα, την απειλεί πως αν δεν επιστρέψει πίσω στο Παρίσι, θα λάβει άλλα μέτρα, πιο δραστικά. Ο Μιχάλης ενημερώνει τον Μάρκο πως η Ευγενία δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του ασθενούς που την περίμενε και του εκφράζει τις ανησυχίες του καθώς η ίδια είναι πολύ τυπική και δε θα έκανε κάτι τέτοιο αν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Θορυβημένος ο Μάρκος αποφασίζει να την ψάξει. Αναστατωμένοι όμως είναι και οι Δεμερτζήδες αφού ούτε αυτοί γνωρίζουν που βρίσκεται η Αλεξάνδρα.

#erwtasfygas

#omegachannel