Η DHL Express Κύπρου διεκπεραίωσε με μεγάλη επιτυχία όλες τις ανάγκες logistics του 21ου Logicom Cyprus Marathon

Η DHL ExpressΚύπρου, ως ο επίσημος χορηγός του Logicom Cyprus Marathon για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία όλες τις logisticανάγκες της διοργάνωσης. Ως ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, η DHL Express Κύπρου ανέλαβε τη μεταφορά του εξοπλισμού για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πάφο.

H DHL Express,με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που την χαρακτηρίζει στον τομέα των logistics, πρόσφερε τις υπηρεσίες της για την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά εξοπλισμού καθώς και άλλου απαραίτητου υλικού για τις ανάγκες τις διοργάνωσης. Από το Σάββατο, 20 οχήματα από τον στόλο της εταιρίας «επιστρατεύτηκαν» για την παράδοση υλικού, διασφαλίζοντας την ομαλή διοργάνωση της εκδήλωσης. Επιπρόσθετα, τη μέρα του Μαραθωνίου, τα οχήματα συγκέντρωσαν και διένεμαν τα μπουκάλια νερού που προσφέρθηκαν στους δρομείς σε διάφορα σημεία των διαδρομών καθώς και τις τσάντες των δρομέων στο σημείο τερματισμού.Το εγχείρημα αυτό υποστήριξε και αγκάλιασε και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας με 61 εθελοντές στο σημείο, 28 εκ των οποίων απάρτισαν παράλληλα την DHL running team για τις διαδρομές 5 και 10 χλμ και για τον Ημιμαραθώνιο.

Ο Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, Βαλεντίνος Πιριπίτσης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίξαμε ενεργά και ήμασταν μέρος του Logicom Cyprus Marathon, ο οποίος δεν αποτελεί απλά μια δρομική αθλητική εκδήλωση, αλλά και ένα κοινωνικό γεγονός. Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση που προσελκύει τόσο Κύπριους δρομείς όσο και δρομείς από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές κάθε χρόνο να αυξάνονται ραγδαία. Επίσης θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας ομάδας. Η DHL Κύπρου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις των οποίων τα μηνύματα και οι αξίες συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τη σημαντικότητα του αθλητισμού καιτης κοινωνίας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού».

Στον Μαραθώνιο της Πάφου συμμετείχαν φέτος περισσότερα από 3600 άτομα που περιλάμβαναν ερασιτέχνες δρομείς, δρομείς που έτρεξαν για την εμπειρία καθώς επίσης και δρομείς που έτρεξαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.