Η Demy μίλησε για τον Άκη Πετρετζίκη και τον Κύπριο σύντροφο της Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου


«Δεν προκαλούσα ποτέ τη δημοσιότητα. Χωρίς να το θέλω το μεγαλοποίησα εγώ», είπε η τραγουδίστρια

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Demy μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε σε πολλά. Για τη Eurovision, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Δεν είμαι εύκολη στις αλλαγές. Ό,τι κάνω το κάνω επειδή με εκφράζει. Δεν θα ακούσω ούτε στυλίστα ούτε κανέναν είμαι πολύ ξεροκέφαλη. Το sexy δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα».
Για την Eurovision: «Πολλά πράγματα θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά όταν πήγα στη Eurovision. Θα ήθελα να είμαι πιο ξεκούραστη. Θυμάμαι ότι εκείνη τη χρονιά ξεπέρασα τα όριά μου όπως ποτέ πριν και ποτέ μετά από αυτό. Ξέσπασα σε αυτούς που ξεσπάω πάντα, με το γάντι βέβαια, στο σπίτι, στον σύντροφό μου, τους γονείς μου. Θα το ξαναέκανα πιο σωστά όμως».

Για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη: «Δεν προκαλούσα ποτέ τη δημοσιότητα. Χωρίς να το θέλω το μεγαλοποίησα εγώ. Πραγματικά δεν ήθελα να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί φοβόμουνα επειδή είμαι πολύ καινούρια θα θεωρηθεί ότι το κάνω επίτηδες για να προκαλέσω και να ακουστεί το όνομά μου. Τώρα δεν το φοβάμαι τόσο πολύ».

Τέλος όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Demy βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με έναν άνθρωπο που είναι εκτός χώρου, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και μίλησε στην συνέντευξή της για αυτό.

Πηγή : Reporter Cyprus