Η Demi Lovato τραγουδά την «Άγια Νύχτα» (βίντεο)Μία unplugged εκτέλεση σε ένα από τα κλασικότερα τραγούδια των Χριστουγέννων χαρίζει η Demi Lovato.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα «αιχμαλώτισε» και την Demi Lovato! Αν και η 24χρονη τραγουδίστρια έκανε γνωστό πριν λίγο καιρό, μετά το τέλος της περιοδείας του «Future Now» με τον Nick Jonas σε Η.Π.Α. και Καναδά, ότι το 2017 σκοπεύει να αποτραβηχτεί από τη μουσική και τα φώτα, παρ’ όλα αυτά κάνει μία εξαίρεση για χάρη της εορταστικής περιόδου.

Με συνοδεία μόνο ένα πιάνο, σε ένα αναλόγως διακοσμημένο στούντιο, η Demi Lovato μας χαρίζει μία όμορφη εκτέλεση σε ένα από τα κλασικότερα και γνωστότερα τραγούδια των Χριστουγέννων.

Η προέλευση του «Άγια Νύχτα», ή «Silent Night» όπως αναφέρεται στο εξωτερικό, εντοπίζεται στην Αυστρία των αρχών του 19ου αιώνα.

Ο πασίγνωστος χριστουγεννιάτικος ύμνος έχει μεταφραστεί σε περίπου 140 γλώσσες, ενώ η εκδοχή που τραγούδησε ο σπουδαίος Bing Crosby το 1935 και το 1947 αποτελεί το τρίτο εμπορικότερο single όλων των εποχών.

[ot-video][/ot-video]