Η DECATHLON γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος DECATHLON στην Κύπρο!


Η DECATHLON γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος DECATHLON στην Κύπρο!

 Το Decathlon, η κορυφαία Γαλλική αλυσίδα αθλητικών ειδών παγκοσμίως, γιόρτασε την Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023, τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος DECATHLON Cyprus στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Το Grand Opening του DECATHLON Cyprus, τίμησαν με την παρουσία τους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Φίλιππος Χατζηζαχαρία εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, τοπικοί αξιωματούχοι, η πρέσβης της Γαλλικής πρεσβείας στην Κύπρο κ. Salina Grenet-Catalano, καθώς και στελέχη της εταιρίας DECATHLON Γαλλίας.

Τα εγκαίνια του πρώτου Decathlon στην Κύπρο, αποτέλεσαν μια γιορτή καινοτομίας και τη δέσμευση του Γαλλικού κολοσσού Decathlon, να προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητικά είδη και εξοπλισμό για όλες τις ηλικίες και ικανότητες.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το κατάστημα που σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία shopping αθλητικού εξοπλισμού, για αθλητές και άτομα που αγαπούν την περιπέτεια και τα αθλήματα. Το κοινό διασκέδασε επίσης με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και καταπληκτικά δώρα.

Τα εγκαίνια  αποτέλεσαν ένα σημαντικό ορόσημο για το Decathlon, αλλά και για την πόλη της Λάρνακας, που με την άφιξη του έφερε μια νέα εμπειρία shopping για τον κόσμο των σπορ και την Κύπρο.

 Decathlon. Sport for all. All for Sport.

Σχετικά με το DECATHLON:

Από το 1976, το DECATHLON σχεδιάζει και κατασκευάζει αθλητικό εξοπλισμό υψηλής απόδοσης, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στόχος της εταιρίας, μέσα από μια βιώσιμη στρατηγική, είναι να καταφέρουν να βρίσκονται κοντά σε όλους, σε όλο τον κόσμο.

Το DECATHLON δεν είναι απλώς μια εταιρία μεταπώλησης προϊόντων. Διαθέτουν δικές τους εταιρικές μάρκες, εστιαζόμενοι στη γνώση και την εμπειρία τους, για να δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα, στα δικά τους στούντιο και εργαστήρια.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 20 εταιρικές μάρκες DECATHLON, η καθεμία αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή σε μια μέθοδο πρακτικής άσκησης.

Επίσης η εταιρία, επενδύει κονδύλια στην έρευνα και την ανάπτυξη, θέλοντας μέσα από διάφορους τρόπους, να μειώσει τo αυξημένο κόστος συμμετοχής στον αθλητισμό και την άσκηση, κάνοντάς τα πιο προσιτά στον καθένα. 

Βρείτε το DECATHLON Cyprus στο Metropolis Mall, Λεωφόρος Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043, Λάρνακα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-20:00 και Κυριακή 11:00-19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DECATHLON Cyprus, ακολουθήστε το @decathloncyprus στο Instagram και το @decathloncy στο Facebook.