Η χολιγουντιανή ταινία “S.O.S.” ξεκινά γυρίσματα στην Κύπρο με πρωταγωνιστή τον William Baldwin

by Νίκος Παπασταύρου | 10/06/2019 18:30

Η εταιρεία ALTADIUM GROUP είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της παραγωγής της νέας ταινίας δράσης S.O.S. – Survive or Sacrifice”, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού.

[1]

H εταιρεία εξασφάλισε τη συμμετοχή ενός δυνατού και ταλαντούχου διεθνούς καστ, με ηθοποιούς από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο: τη Marianne Rosset, την Jeannine Kaspar, τον Zach Rose, την Christal Web και τον πολύ διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ WilliamBillyBaldwin, μέλος της γνωστής οικογένειας ηθοποιών. Ο κύριος Baldwin έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 70 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

[2]

Το έργο αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Η κίνηση αυτή κατάφερε να φέρει στην Κύπρο ομάδες παραγωγής και επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Στόχος του έργου αυτού είναι όχι μόνο η παραγωγή μιας απολαυστικής ταινίας, αλλά και η ενίσχυση του προφίλ της Κύπρου στον κόσμο του κινηματογράφου.

 

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/06/IMG_1.jpg
  2. [Image]: http://www.music.net.cy/wp-content/uploads/2019/06/cache_728x3000_Analog_medium_719685_22643_1062019.jpg

Source URL: https://www.music.net.cy/i-choligoyntiani-tainia-quot-s-o-s-quot-xekina-gyrismata-stin-kypro-me-protagonisti-ton-william-baldwin/