Η Céline Dion κυκλοφορεί νέα γαλλόφωνη δισκογραφική δουλειά

Η Céline Dion κυκλοφορεί τη νέα γαλλόφωνη δισκογραφική δουλειά της.

Η σταδιοδρομία της Καναδής καλλιτέχνιδας με την αισθαντική και έντονη ερμηνεία, μίας από τις φωνές με τη μεγαλύτερη επιρροή στην pop μουσική, εξαπλώνεται σε βάθος 35 χρόνων και απαριθμεί παραπάνω από 200 εκατομμύρια πωλήσεων δίσκων παγκοσμίως.

Με αυτό το νούμερο, μάλιστα, η Céline Dion κατατάσσεται στη δεκάδα των εμπορικότερων καλλιτεχνών όλων των εποχών, πίσω από θρύλους όπως οι The Beatles, ο Elvis Prisley και ο Michael Jackson. Παραμένει επίσης έως σήμερα το εμπορικότερο όνομα στην πατρίδα της, τον Καναδά.

«Encore Un Soir»

Η Céline Dion έχει διακριθεί δισκογραφικά τραγουδώντας τόσο στη γαλλική όσο και στην αγγλική γλώσσα, δοκιμάζοντας ωστόσο και γλώσσες όπως τα ισπανικά, τα ιταλικά, τα γερμανικά, ακόμη και τα ιαπωνικά.

Έπειτα από μία περίοδο επ’ αόριστον ματαιώσεων όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της το 2014 (σ.σ. εξαιτίας του θανάτου του συζύγου και του αδερφού της), η τραγουδίστρια επανέκαμψε δυνατότερη με καινούρια σειρά sold out εμφανίσεων στο «The Colosseum at Caesars Palace» του Λας Βέγκας.

Ταυτόχρονα, σήμανε για αυτήν η ώρα της δισκογραφικής επανόδου, μία είδηση που γνωστοποιήθηκε μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περσινό Οκτώβριο.

Το νέο γαλλόφωνο άλμπουμ της Céline Dion κυκλοφορεί τις ημέρες αυτές από την Columbia / Sony Music, φέροντας την ονομασία «Encore Un Soir».

Στο «Encore Un Soir» περιλαμβάνονται 12+3 τραγούδια (στη standard και στην deluxe έκδοση αντιστοίχως) που επέλεξε αυτοπροσώπως η Céline Dion. Μεταξύ τους και μία remastered version του «Trois Heures Vingt» από το δίσκο Mélanie της ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε το 1984.

Η επανεκτέλεση του θρυλικού «The Show Must Go On» των Queen την οποία παρουσίασε στα εφετινά Billboard Awards, όπου παρέλαβε το Icon Award, δεν είναι ανάμεσα στους τίτλους των τραγουδιών.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά της Céline Dion, «Encore Un Soir», είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.com