Η Carob Mill Restaurants συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της εν καιρώ πανδημίας


Οι πολυπληθείς και πιστοί φίλοι των γνωστών, βραβευμένων εστιατορίων της Carob Mill Restaurants, Artima, Draught, Yabashi και Ciao Napoli, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους πιάτα ακόμη και στη διάρκεια της πανδημίας. 

Τα εστιατόρια της γνωστής εταιρίας του Ομίλου Λανίτη, με τη μακρόχρονη εμπειρία και παράδοση στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της εστίασης και των εκδηλώσεων στη Λεμεσό, προσαρμόστηκαν έγκαιρα και άμεσα στις νέες συνθήκες που επιβλήθηκαν λόγω κορωνοιού. Μετέφεραν δηλαδή την πολύχρονη εμπειρία τους και την ποιότητα των φαγητών και υπηρεσιών που προσφέρουν, μέσω της υπηρεσίας Delivery και Take Away. 

Ολόκληρο το μενού των εστιατορίων Artima, Draught, Yabashi και Ciao Napoli προσφέρεται με διάφορους εναλλακτικούς τρόπους της υπηρεσίας Delivery και Take Away της Carob Mill Restaurants, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ειδών «κουζίνων» και πιάτων στο δικό τους χώρο. Η πιο πάνω υπηρεσία της εταιρίας προσφέρεται είτε απευθείας τηλεφωνικώς (25 430820), είτε μέσω της νέας δικής της on-line πλατφόρμας παραγγελιών που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της (www.carobmill-restaurants.com). Επίσης, η υπηρεσία Delivery προσφέρεται και μέσω των γνωστών ψηφιακών πλατφόρμων foody και bolt. Σύντομα, η εταιρία θα προσφέρει τα αγαπημένα πιάτα των εστιατορίων της με την υπηρεσία Delivery και μέσω της δικής της εφαρμογής (App) για κινητά τηλέφωνα, συμπληρώνοντας έτσι μία σειρά επαγγελματικών, ψηφιακών «εργαλείων» για την εξυπηρέτηση των πελατών και φίλων της.