Η Cablenet Επίσημος Τηλεοπτικός Χορηγός του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών


Η Cablenet αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στηρίζει έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας ως Επίσημος Τηλεοπτικός Χορηγός, για τα επόμενα 2 χρόνια.  

Σε αυτό το πλαίσιο, χθες 12 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία Cablenet και η ΚΟΠΕ στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και το ειδικό λογότυπο που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της χορηγικής συνεργασίας και το οποίο θα κοσμεί τις αγωνιστικές εμφανίσεις όλων των αθλητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης μίλησε ο Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων αποτελούν έμπρακτη απόδειξη, ότι η Cablenet πιστεύει και αγωνίζεται για την ανάπτυξη του αθλήματος μας, γι’ αυτό και προχωρήσαμε σε επέκταση της συμφωνίας για τα επόμενα δυο χρόνια.» 

Παράλληλα ανέφερε τις στρατηγικές επιδιώξεις της ΚΟΠΕ για τα επόμενα χρόνια που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, την αναβάθμιση του αγωνιστικού επιπέδου του αθλήματος της Πετοσφαίρισης, τη διάκριση αθλητών σε διεθνείς αγώνες Beach Volleyball, την ανάπτυξη του Snow Volleyball και διάκριση αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και την καθιέρωση του αθλήματος της Πετοσφαίρισης ως το 2ο λαοφιλέστερο ομαδικό άθλημα στην Κύπρο.

Από πλευράς Cablenet μίλησε για την συνεργασία ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος Ανδρέας Παρασκευά ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε «Σαν Cablenet επενδύσαμε στην Πετόσφαιρα και σήμερα νιώθουμε πιο υπερήφανοι από ποτέ αφού αυτή η επένδυση έχει αντίκρισμα. 

Προχωρήσαμε σε σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά τις παραγωγές μας αφού πλέον από τις 4 κάμερες που είχαμε μέχρι τώρα όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές μας θα γίνονται με 6 κάμερες δίνοντας τη δυνατότητα στο τηλεοπτικό κοινό να απολαμβάνει καλύτερα τους αγώνες μας.»

Τώρα με το νέο αθλητικό πακέτο Purple Max Sports απολαμβάνουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, ξένα πρωταθλήματα, όλο τον κυπριακό αθλητισμό, το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στα 65+ κανάλια της Purple TV, απεριόριστες επιλογές σε ταινίες και αθλητικά γεγονότα με τα κανάλια Novacinema και Novasports, αλλά και την ευκολία να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα, όπου και αν είμαστε, με την εφαρμογή Cablenet TV GO. Ενώ μαζί απολαμβάνουμε και το Purple Max Internet το οποίο περιλαμβάνει την υπηρεσία Plume HomePass με 2 Pods, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της maximum ταχύτητας σύνδεσης για πάντα (έως και 1Gbps), με άψογο σήμα Wi-Fi παντού και με ασφάλεια! Και όλα αυτά, μόνο με 58€/μήνα!

Όλη η αθλητική δράση είναι στην Cablenet!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αθλητικό πακέτο Purple Max Sports, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cablenet.com.cy

Cablenet For a Better Life