Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!


Όλες οι γεύσεις που οι απανταχού #DessertLovers  του νησιού αγάπησαν, επέστρεψαν στην αγαπημένη μας Boutique Patisserie! Φτιαγμένο με αγάπη και γούστο, το πιο χαριτωμένο ζαχαροπλαστείο της πρωτεύουσας, υποδέχεται στον φιλόξενο και ανανεωμένο χώρο του τους λάτρεις των γλυκών και όχι μόνο, αφού στο μενού του διαθέτει και ποικιλία φρέσκων αλμυρών. Ένα μαγαζί που ξεχειλίζει από μυρωδιές από τα υπέροχα γλυκά και τις μοναδικές δημιουργίες της ιδιοκτήτριας και pastry chef, Μαριέλλας Χρίστου που συνδυάζονται άψογα με τους υπέροχους αρωματικούς καφέδες αλλά και την ποικιλία ροφημάτων που προσφέρει το μαγαζί.

Tα best sellers πάβλοβα και banoffee, τα λαχταριστά brownies αλλά και τα δημοφιλή cheesecakes της Boutique Patisserie, είναι μόνο μερικά από τα γλυκά που αξίζει να δοκιμάσεις.

Η υπέροχη διακόσμηση, η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, αλλά και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, κάνουν την Boutique Patisserie το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου αλλά και να καταλήξεις εκεί για after work drinks με την παρέα σου, απολαμβάνοντας κρασί με τη συνοδεία cheese platter.

Τα Σαββατοκύριακα, η Boutique Patisserie θα προσφέρει ένα ξεχωριστό πρόγευμα κάνοντάς το το αγαπημένο spot της πρωτεύουσας.

Βρείτε την Boutique Patisserie στην Οδό Κυριάκου Μάτση 43, 1082 στη Λευκωσία και στο τηλέφωνο 22100333.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις γευστικές δημιουργίες της Boutique Patisserie εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/boutiquepatisserie7

Instagram: https://www.instagram.com/boutique_patisserie/