Οι Bon Jovi με νέο live album και δύο καινούρια video clip


Οι εκπλήξεις από τους Bon Jovi δεν έχουν τελειωμό!

Οι Bon Jovi, το μεγαλύτερο ροκ γκρουπ της εποχής του, δεν παίρνουν ούτε μία ανάσα και επιμένουν ακατάπαυστα να ντύνουν με εικόνα τα τραγούδια που μας σύστησαν στη νέα δισκογραφική δουλειά τους.

Το «This House Is Not For Sale» κυκλοφορεί από τις αρχές Νοεμβρίου, αποτελώντας το 13o στουντιακό άλμπουμ στη μακρά σταδιοδρομία του ασυναγώνιστου συγκροτήματος, η οποία έχει καταγράψει τρεις δεκαετίες στο χρονολόγιο.

Μετά από 33 έτη επιτυχιών, ο Jon Bon Jovi και η μπάντα του επιστρέφουν πιο ώριμοι από ποτέ για να εξυψώσουν τα ιδανικά που κουβαλούν και να απευθυνθούν στο κοινό τους μέσω της δικής τους σκληρής rock «γλώσσας» και του ερωτισμού που πηγάζει συχνά από αυτή, χωρίς να έχουν ανάγκη πλέον να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν.

Δώδεκα τραγούδια εσωκλείει η standard έκδοση του «This House Is Not For Sale» και δεκαεφτά η deluxe, με τους Bon Jovi να τα μετουσιώνουν σε εικόνα ένα προς ένα.

Επί του παρόντος, στην έκθεση επί των πεπραγμένων καταγράφονται τέσσερα video clips: Το ομότιτλο του άλμπουμ «This House Is Not  For Sale», το «Knock Out», το «Labor Of Love» και το «Come On Up To Our House».

Από ό,τι φαίνεται, οι Bon Jovi ίσως επηρεάζονται από την εορταστική περίοδο που επακολουθεί, καθώς επιφυλάσσουν στο φανατικό κοινό τους μία σειρά «δώρων».

Οι Bon Jovi ζωντανά από το Λονδίνο Το κυριότερο είναι ότι στις 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να διατεθεί από την Island Records / Universal το τρίτο live album του επιτυχημένου αμερικανικού γκρουπ.

Ειδικότερα, αυτή η ζωντανή ηχογράφηση προέρχεται από τη μεγάλη συναυλία που έδωσαν οι Bon Jovi στο επιβλητικό «London Palladium» της βρετανικής πρωτεύουσας τον περασμένο Οκτώβριο με τα τραγούδια της νέας δουλειάς τους.

Τα video clip συνεχίζονται

Βέβαια, ο 54χρονος «Captain Kidd» παραμένει ακμαίος στο πνεύμα και στη διάθεση, φέρνοντας στη δημοσιότητα δύο επιπλέον οπτικοποιημένα τραγούδια του «This House Is Not For Sale».

Το video clip του «The Devil’s In The Temple» είναι «on air» εδώ και ελάχιστες ώρες. Πριν μερικές ημέρες είδαμε και το μουσικό video του «Scars On This Guitar».

[ot-video][/ot-video]

Εδώ, συνυπάρχουν και πλάνα από μία παρελθοντική μεγαλειώδη συναυλία του συγκροτήματος.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.com