Η Billie Eilish σχεδιάζει το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2028


Η Billie Eilish δίνει το δικό της χρώμα στο λογότυπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Μετά τη μουσική βιομηχανία, η Billie Eilish αφήνει το σημάδι της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028, που θα φιλοξενηθούν στο Λος Άντζελες.

Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή του Λος Άντζελες απευθύνθηκε σε διάφορους αθλητές, καλλιτέχνες και άλλους επωνύμους και τους κάλεσε να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028.

Όλες οι συνεισφορές θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων οκτώ ετών, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στην ενέργεια δόθηκε το προεπιλεγμένο λογότυπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 με το σύμβολο «LA28» και τους ζητήθηκε να δώσουν το δικό τους στο χρώμα στο γράμμα «A».

Η Bille Eilish έδωσε μια μοντέρνα αίσθηση στο λογότυπο μετατρέποντάς το σε κινούμενο GIF, ενώ σχεδίασε το γράμμα «A» σύμφωνα με τα χρώματα και το στιλ που χρησιμοποιεί για το δικό της λογότυπο.

«Όσο ο κόσμος πιστεύει ότι το Λος Άντζελες δεν είναι φιλικό, τόσο νομίζω ότι είναι αρκετά φιλικό», λέει η pop star σε βίντεο που γύρισε για τη συμμετοχή της στην καμπάνια.

«Είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Το L.A. έχει τα πάντα. Δεν το συνειδητοποιείς καν. Υπάρχουν μερικά μικρά σημεία που μου αρέσει να είμαι μόνη. Λατρεύω την οδήγηση. Αυτό κάνω μόνο εδώ. Το L.A. είναι τόσο ανοιχτό και τώρα πραγματικά μοιάζει σαν το σπίτι μου», συνεχίζει.

«Κάθε φορά που επιστρέφω, νιώθω ότι επιστρέφω στον εαυτό μου, ότι επιστρέφω στο ποια είμαι και στις ρίζες μου. Το L.A. εμπνέει με πολλούς τρόπους. Μου αρέσει πολύ αυτό στο L.A., ότι είναι πραγματικά διαφορετικό και δεν είναι μόνο ένας τύπος ανθρώπων», προσθέτει.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όλοι, σε όλο τον κόσμο, θα ενωθούν σε οκτώ χρόνια από τώρα. Ανυπομονώ γι’ αυτό», αναφέρει.

Η Billie Eilish εξηγεί επίσης γιατί επέλεξε για το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων 2028 την ίδια γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί και στο δικό της λογότυπο.

«Ποιος το ξέρει αν θα είναι σχετικό στη ζωή μου σε οκτώ χρόνια, αλλά έχω αυτό το θέμα, δεν θέλω να ικανοποιώ τον παλιό εαυτό μου ή τον μελλοντικό εαυτό μου, θέλω να ικανοποιώ τον σημερινό εαυτό μου», σημειώνει. «Δεν ξέρω πώς θα είναι η ζωή μου σε οκτώ χρόνια, αλλά πραγματικά ανυπομονώ για το μέλλον», παραδέχεται.

Εκτός από την Billie Eilish, η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων 2028 απευθύνθηκαν στην ηθοποιό Reese Witherspoon, σε εξέχοντες αθλητές, καθώς σε ένα σεφ, έναν tattoo artist και σε έναν streetwear designer.

«Όλοι είναι μέρος της ιστορίας του Λος Άντζελες», δήλωσε η Janet Evans, διευθύντρια της οργανωτικής επιτροπής και πέντε φορές Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση.

«Ο καλύτερος τρόπος για να αποτυπώσεις την ενέργεια του Λος Άντζελες και των Αγώνων είναι να συγκεντρώσεις φωνές», τόνισε.

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2028 είναι προγραμματισμένο να λάβουν χώρα στο Λος Άντζελες από τις 21 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2028.

Πηγή : www.hit-channel.com