Η Billie Eilish απαντά στην κριτική για το νέο τραγούδι της «wish you were gay»!


Η Billie Eilish σχολιάζει το θόρυβο που προκάλεσε άθελά της με το single «wish you were gay».

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι «wish you were gay» της Billie Eilish και η 17χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να δώσει τη δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια.

Η Billie Eilish κυκλοφόρησε στις αρχές της εβδομάδας το επόμενο single από τον παρθενικό δίσκο της «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?», που κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου.

Παρά τον παιχνιδιάρικο και αφελή τόνο που είχαν οι στίχοι του τραγουδιού, η κριτική που ασκήθηκε στη νεαρή Αμερικανίδα επικεντρώθηκε στην άποψη ότι ο τίτλος του «wish you were gay» είναι παραπλανητικός και ενδεχομένως προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Την Πέμπτη, η Billie Eilish μίλησε στο PopBuzz και σχολίασε τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε το νέο τραγούδι της.

«Νιώθω σαν να έχει παρερμηνευθεί λίγο. Προσπάθησα τόσο σκληρά να μην το κάνω προσβλητικό με κανέναν τρόπο», απάντησε.

Οι αρνητικές κριτικές δεν περιορίστηκαν στο ενδεχόμενο να είναι προσβλητικό το τραγούδι. Διάφορα άτομα κατηγόρησαν την Eilish ότι χρησιμοποίησε τον τίτλο του «wish you were gay» για να υπαινιχθεί ότι είναπι ομοφυλόφιλη και να προσελκύσει τους ΛΟΑΤΚΙ ακροατές.

Η Billie Eilish διέψευσε κατηγορηματικά αυτή τη θεωρία.

«Όλη η ιδέα του τραγουδιού είναι ένα είδος αστείου», είπε στο PopBuzz. «Είμαι ηλίθια και δε μ’ αγαπάς. Και δε μ’ αγαπάς επειδή δε μ’ αγαπάς και ο μόνος λόγος που εύχομαι να μη μ’ αγαπούσες είναι επειδή δε σου αρέσουν τα κορίτσια», εξήγησε.

Πηγή : HIT CHANNEL