Η Beyoncé θα δανείσει τη φωνή της στο remake του «The Lion King»

Γέννησε πρόσφατα, όμως μία κορυφαία star σαν την Beyoncé δεν επαναπαύεται ούτε λεπτό και καταστρώνει τα επόμενα πλάνα της.

Η Beyoncé φέρεται να είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για να δανείσει τη φωνή στη «Nala» στο επερχόμενο remake ζωντανής δράσης της αγαπημένης ταινίας της Disney, «The Lion King» («Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»).

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι έχει μισθώσει έξι νταντάδες. Η μαμά επιστρέφει στη δουλειά! Το «BeyHive» ισχυρίζεται ότι η «Queen Bey» θα λάβει πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια για να ντύσει με τη φωνή της το φιλμ  που σκηνοθετεί ο John Favreau.

Η (ανεπιβεβαίωτη ακόμα) είδηση προέρχεται από το λογαριασμό του @TheBeyHiveTeam στο Twitter, που έχει αναφέρει με ακρίβεια τα επαγγελματικά σχέδια της Beyoncé στο παρελθόν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο σκηνοθέτης Jon Favreau εκπληρώνει την ευχή του!», λέει το κείμενο. Η Beyoncé βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να ενσαρκώσει τη «Nala» στο επερχόμενο reboot του «The Lion King» από την Disney. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Disney έχει συμφωνήσει να πληρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, τονίζει το «BeyHive».

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι μπορεί αποκλειστικά να αναφέρει από μια πηγή ότι μια σημαντική ρήτρα στη σύμβαση της Beyoncé είναι να αποτελεί επιμελήτρια και παραγωγό του soundtrack που θα περιλαμβάνει αρκετές νέες και πρωτότυπες άφρο και tribal ηχογραφήσεις καθώς και κλασικά αγαπημένα τραγούδια του «Βασιλιά των Λιονταριών».

Τα νέα έρχονται αμέσως μετά από μία άλλη μεγάλη ενημέρωση για την Beyoncé. Σύμφωνα με τις φήμες, ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, το οποίο καταγράφει την περιοδεία του «Formation Tour», τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το κίνημα του «Black Lives Matter» και θα διευθετήσει τα σχόλια περί απιστίας στο γάμο της.

Πηγή: hit-channel.gr