Η Beyoncé αρνήθηκε να τραγουδήσει στα Βραβεία Grammy


Η Beyoncé θα λάμψει διά της απουσίας της στα Βραβεία Grammy 2021.

Η Beyoncé, ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα Βραβεία Grammy 2021, δεν θα τραγουδήσει στην αποψινή τελετή απονομής.

Σε συνέντευξή του στους «Los Angeles Times», ο προσωρινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης, Harvey Mason Jr., αποκάλυψε ότι η Beyoncé απέρριψε την πρόσκληση να εμφανιστεί στη σκηνή της φετινής διοργάνωσης.

«Είναι ατυχές, γιατί είναι τόσο μεγάλο μέρος της Ακαδημίας Ηχογράφησης. Σίγουρα ευχόμαστε να την είχαμε στη σκηνή», ανέφερε.

Ο Ben Winston, εκτελεστικός παραγωγός του show των Βραβείων Grammy, κλήθηκε να σχολιάσει και εκείνος την απουσία της Beyoncé: «Οι θεατές μπορεί να το θεωρήσουν περίεργο που δεν είναι εκεί», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η Beyoncé διαθέτει εννέα υποψηφιότητες στη φετινή διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων δύο υποψηφιοτήτων για την Ηχογράφηση της Χρονιάς με το «Black Parade» και τη συμμετοχή της στο remix για το «Savage» της Megan Thee Stallion και μιας υποψηφιότητας για το Τραγούδι της Χρονιάς με το «Black Parade».

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν επικρίνει τα Βραβεία Grammy τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του The Weeknd, ο οποίος ορκίστηκε να κάνει μποϊκοτάζ στη διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό του από τις φετινές υποψηφιότητες, παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε την τελευταία χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Kendrick Lamar, Drake και Childish Gambino απάντησαν αρνητικά στις προσκλήσεις να εμφανιστούν στα Βραβεία Grammy το 2019.

Παρ’ όλα αυτά, στην τελετή απονομής που θα λάβει χώρα απόψε στο «Staples Center» του Λος Άντζελες θα τραγουδήσουν σχεδόν τριάντα ονόματα, μεταξύ των οποίων οι Taylor Swift, Billie Eilish, Cardi B, Dua Lipa, Harry Styles, BTS και πολλοί άλλοι.

Πηγή : hit-channel.com