Η απόλυτη τρέλα! Διαιτητής τράβηξε όπλο στον αγώνα! (Video)

Είσαι διαιτητής, πήρες την απόφαση να βγάλεις κόκκινη κάρτα και σου την πέφτουν οι παίκτες; Κανένα πρόβλημα! Τραβάς όπλο και πάνω που έχεις χάσει κάθε έλεγχο, γίνεσαι ξανά ο «άρχοντας του αγώνα».
Ο Γκαμπριέλ Μούρτα πίστευε ότι θα έβγαζε χωρίς πρόβλημα την αποστολή του στο παιχνίδι της Amantes de Bola με τη Brumadinho δεδομένου ότι πρόκειται για ερασιτεχνικές ομάδες που αγωνίζονται στη… «ν» κατηγορία. Αμ δε… Η απόφασή του να αποβάλει ποδοσφαιριστή της Amantes αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς τόσο ο… παραβάτης όσο και οι συμπαίκτες του τον στρίμωξαν σε μια γωνία και αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά, ενώ στη συνέχεια του έριξαν και κάτι ψιλές.

Αυτά βέβαια δεν περνούν στον Μούρτα, ο οποίος έτρεξε γρήγορα προς τα αποδυτήρια. Όχι για να γλιτώσει, αλλά για να πάρει το υπηρεσιακό του όπλο, καθότι αστυνομικός στο επάγγελμα. Και ναι, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να καταδιώκει τον ποδοσφαιριστή που απέβαλε.

Ο Μούρτα συγκρατήθηκε εν τέλει από τον έναν εκ των βοηθών του αλλά και τον τερματοφύλακα της Amantes, ωστόσο κινδυνεύει πλέον να χάσει τη δεύτερη δουλειά του.

 

Πηγή: newsbomb.gr